Секретики #флешмоб# від Каміли Дані - відповіді

Любі мої, тепер я до вас зі своїми одкровеннями та довжелезним блогом!

Насамперед хочу подякувати Камілі Дані за прекрасний флешмоб, у якому автори можуть відкрити часточку себе, особливо, коли немає кому виговоритися! Відповіла на ваші запитання у вигляді невеличкої розповіді.

Спочатку відповідаю на всі запитання про себе:

Мені 31 рік і я з легендарного міста Львова. Професія моя абсолютно не пов’язана з письменництвом, бо працюю у відділі аналітики з управління товарними запасами. Моя робота це прогнози, аналізи, цифри, інколи інтуїція, але в жодному разі не письменництво. Також моїми бонусними обов’язками є робота з макетами та фотографіями (трохи творчості та креативу). Одразу ж відповім на запитання, чому новому б я хотіла навчитись - графіка та вебдизайн.  Моя професія у письменництві допомагає лише з моральної точки зору, бо коли довго виснажувати мозок аналітичними даними – душа потребує творчої розрядки й текст тоді так і ллється. Я любитель активного відпочинку, обожнюю гори та ліси. Весь вільний від написання та роботи час присвячую своїй сім'ї. Замість лежання на пляжі точно оберу підйом на нову гору. Збирання грибів — взагалі наркотик для мене!)) Улюблена пора року - весна. Обожнюю, коли все оживає і з’являються сили до чогось нового. Я дуже емоційна, щоб заспокоїтися, мені обов’язково потрібно виговоритися, а тоді випити чашку кави зі зефіркою, або переглянути фільм з неочікуваним фіналом – спокій на довгий час гарантовано. 

А тепер про творчість:

Насправді коли читаю блоги своїх колег, то мені інколи соромно. Бо всі діляться своїм першим досвідом написання книг – мало не з пелюшок. Я ж почала писати у січні цього року (навіть не пам’ятаю точної дати). Завжди любила багато читати, але письменництво вважала занадто складним процесом. Змалку захоплювалася пригодницькими книгами та любовними романами. Обожнюю розслідування, таємниці та інтриги. Якщо брати авторів любовних романів, то моя улюблениця Джудіт Макнот. Але почати писати мене мотивувала не вона. Я багато прочитала книг на букнеті талановитих авторів. Але потрапляли до рук й такі, які залишала, не дочитавши. Не хочу нікого образити в жодному разі. Кожна творчість має право на існування, як і в кожного свої смаки та вподобання. Але коли читала черговий роман, то задумалася, що цього героя можна було подати по-іншому. Саме тоді в голові визріла ще одна думка – а чому б самій не спробувати писати…

І так, почалася моя творчість з книги Сльози янгола. Не вважаю її вдалою, бо книга потребує редагування. Також це перший досвід, тому писалося важко і не змогла до кінця передати всі емоції, які хотіла донести. В цій героїні я списала свій нахил до малювання. Свого часу багато малювала, і коли бувало сумно, то виливала все на папір. Тому емоції героїні в епізодах малювання – мої реальні. У цій книзі хотілося показати те, що насправді для нас є важливим, і що життя кожного разу подає нам урок, але у гонитві за справедливістю важливо – не втратити себе.

Коли ця книга була у процесі написання, побачила оголошення конкурсу «Кохання не купити» і подумала, а що я втрачаю. Тому почала паралельно писати Спадкоємців. Мені подобається моя героїня Вікторія, у якій частково описала свою жагу до авантюр, бо люблю пробувати щось нове та ризикувати.

А далі я зрозуміла, що хочу писати ще й ще… Наступна книга Стати невидимою - мене осяйнула ідея загадкової героїні. Захотілося написати книгу зі загадками, інтригами та важкими психологічними моментами. Тому детектив/трилер.   Побачила початок книги й швиденько виливала на папір, решту продумувала у процесі. У цій книзі хотілося показати жагу до життя та незламний дух. Коментарі читачів дуже надихали.

Після її завершення планувала писати дещо інше, але читачі вимагали історію Олі, про яку я й не думала спочатку писати, і мені захотілося спробувати – свого роду виклик, але декілька захоплених коментарів і натхнення так і лилося. Моментами писати було дуже важко, хотілося сповна передати психологію людини, емоції та залежність… Вважаю книгу Я більше не боюсь кращою, ніж «Стати невидимою».

Ще одна невелика книга По той бік води - це мій особистий експеримент. Не мій жанр, але хотілося перевірити, чи зможу пересилити себе та написати цікаве щось не у своєму жанрі.

У моїх книгах вигадані події, але цілком наближені до реальності.

Зі всіх героїнь мені найближчий характер Олі. Теж не люблю здаватися!) Хоч і не блондинка, а зовсім навпаки!) Тому саме її образ я б приміряла.

Щодо улюбленої книги – це нова робота у співавторстві з Кристиною Асецькою Викрадач. Це неймовірний досвід і я закохана у кожного героя цієї книги. Процес написання – цілковита насолода. Разом продумуємо, обговорюємо, міняємо сюжет. Ділимося подіями, а тоді все одно коригуємо одна одну. Але радує те, що ми списалися і не помітно, хто та де пише!)))

Звісно ж моїм натхненням є читачі, але й автори теж. Коли читаю шикарну книгу, то й сама хочу вдосконалитися. А ще критика. Ніщо так не мотивує, як добряча прочуханка. Намагаюся все запам’ятовувати та не повторювати помилки.

Щодо того, хто є моїм прикладом – важко відповісти. Рівняюся на кращих, хоча і в кращих є свої недоліки. Тому не варто зациклюватись на чомусь чи комусь, а робити те, що подобається та вчитися на помилках.

Надіюся, не втомила вас своїм довжелезним блогом! З любов'ю, ваша Аделіна!)

13 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Оля Дзюба
29.06.2021, 19:15:37

Дуже цікавий блог) дякую, що поділились своєю історією. Важко повірити, що пишете з січня. У вас так багато робіт. Надихаєте)

Дуже цікавий блог❤️ Рада дізнатись про Вас більше))) Книги про Еліну та Олю - одні з улюблених на Букнет))

avatar
Буяна Іррай
29.06.2021, 00:43:07

Бачу власне віддзеркалення творчого шляху)) Нехай щастить! Успіху!

Аделіна Янг
29.06.2021, 06:48:38

Буяна Іррай, Дуже вдячна вам, Буяно!) Бажаю також успіху!)

avatar
Наталія
29.06.2021, 01:24:07

Мене найбільше порадував той факт, що ви зі Львова. Можна сказати, що землячка.)) А те, що ви почали писати недавно - мене здивувало. У вас гарно виходить.
Оля мені теж дуже сподобалася. Її історія - взагалі, якась психологічно-повчальна і назавжди осіла в моїй пам'яті. Шикарно написана.
Дякую, що поділилися деякими фактами зі свого життя. Тепер читаючи ваші історії, буду згадувати їх.;))

Аделіна Янг
29.06.2021, 06:47:45

Наталія, Дуже приємно читати такий коментар!) А те, що ми десь поблизу живемо тішить!) дякую, Наталю!)

avatar
Аля
28.06.2021, 23:27:02

Дійсно, дуже цікаво!! Коли автор стає ще трохи ближче)) З уподобаннями в мене все навпаки)) А у Львові просто ще не була ніколи) А от інтриги, таємниці, розслідування і любовні романи, це так!! І Макнот читала із задоволенням)) Тому шаленого натхнення і обов'язково вільного часу на творчість!!

Показати 2 відповіді
Аля
29.06.2021, 00:09:10

Аделіна Янг, Про "розчарувала" і мови навіть немає)) Цікаво ж дізнаватись не про те, що я і так добре знаю по самій собі! А от про "наркотик" 100%!!!

Спасибі за чудовий блог. Все лаконічно, але ясно та цікаво. Ви молодчина й у вас виходять чудові книги. Успіхів в написанні й натхнення

Аделіна Янг
28.06.2021, 23:18:02

Натіко Маер (NAtiKO), Дуже вдячна, Натіко!) Це взаємне, також захоплююся вашими книгами!

avatar
Alesia
28.06.2021, 22:45:28

Дякую за відповіді!!!
Обожнюю Львів та полювання на гриби)))
Також люблю малювати та весну ❤️❤️❤️
Оля дійсно вийшла шикарною!!! але впевнена, що Вам вдасться ще не один прекрасний образ та захопливий роман.
А яке Ваше справжнє ім'я?)))

Показати 10 відповідей
Аделіна Янг
28.06.2021, 23:15:31

Alesia, Особливо, коли потрібно писати відверті сцени, дуже ріжки допомагають!)

avatar
Марі Керімей
28.06.2021, 23:00:08

Та у нас з тобою так багато спільного. Обожнюю гори, збирати гриби та чорниці. Влітку завжди гостюю у бабусі у Львівській області та купаюсь у тій крижаній проточній воді. Моя мрія навідатись на Синевир. Хоча від бабусі не далеко, але ще не доводилось там побувати. Адже моїй рідній завжди потрібна допомога. Здається, коли приїжджаю до неї, вона мене експлуатує, як робочу силу, але я не скаржусь. Там дихати стає легко, вода, яка тече із жолобка, лікує будь-які рани. Все настільки заворожує, що я теж не хочу ніякого моря. І як є якась можливість, я рвуся на батьківщину. Там де все моє рідне. Я чесно... Як читала твою розповідь знайшла дуже багато спільного. Навіть те, що ми почали писати в один і той самий час.

Показати 4 відповіді
Марі Керімей
28.06.2021, 23:13:12

Аделіна Янг, Звісно, але я поки, що утримаюсь.

avatar
Христина Маніль
28.06.2021, 22:47:41

Надзвичайно цікаво, Аделіно! Виявляється, Ви така різностороння особистість! Теж люблю більш за все весну, особливо пізню, коли вже тепло, але ще не спекотно))
Читаю блоги з флешмобу і майже з кожним знаходжу щось спільне) Це приємне відчуття)

Показати 3 відповіді
Аделіна Янг
28.06.2021, 23:03:31

Христина Маніль, Звісно ж, розумію!))

Сьогодні я дізналася про тебе щось нове і це дуже тішить. Радію, що наша спільна робота стала для тебе улюбленим романом. Пам`ятаю, ще як тільки ми обговорювали сюжет, ти одразу сказала :"Я закохана в цю книгу!". Дякую, що поділилася своїми секретами:)

Показати 3 відповіді
Аделіна Янг
28.06.2021, 22:59:17

Кристина Асецька, О так, коли почнеться грибний сезон, то писатиму рідше)))))

avatar
Лі Лимонова
28.06.2021, 22:53:47

Дякую за цікавий блог)

Аделіна Янг
28.06.2021, 22:56:19

Лі Лимонова, Дякую, Лі!) Тепер ваша черга!)

avatar
Софія Вітерець
28.06.2021, 22:48:01

Дуже цікаві факти)))
Також обожнюю всюди лазити))) Навіть коли їду на відпочинок, то обираю не пляж і море, а гори)))) А ще коли ти десь на вершині і починається дощ - це для мене кайф)))

Аделіна Янг
28.06.2021, 22:55:59

Софія Вітерець, Розумію!)) Коли вся червона, розпатлана, на горі холодно ще й дощ, а хочеться сміятися та кричати на весь світ!)
Дякую, Софіє!)

avatar
Каміла Дані
28.06.2021, 22:44:53

Я теж пишу недавно, так що соромиться нічого))) і в нас дійсно багато спільного)). Дякую тобі за підтримання моей ідеї)))

Показати 2 відповіді
Каміла Дані
28.06.2021, 22:54:35

Аделіна Янг, Ми повторимо, згодом))

Інші блоги
Приємні бонуси)
Знижка на історію. 15-тисекундний екстаз - Тобі вистачить п'ятнадцяти секунд? - Тихо вимовляю, і сама ж у цей момент відчуваю, як обличчя заливається фарбою... – Це наш із тобою ліміт? - Чоловік чудово помічає, як я соромлюся
Книгу завершено!
Вітаю, друзі! Я дописала "Врятуй мою мрію", тож сьогодні останній день передплати. Епілог уже опублікований. Запрошую вас до завершеної історії. .Врятуй мою мрію А я тим часу починаю публікацію нової безкоштовної
Візуалізація: Тайрон
Додаю нову візуалізацію. Тайрон Вальтазар
Соціальні мережі
Мої любі читачі та підписники! Я довго думала на питанням, що ж мені робити з соціальними мережами... Як буде краще для мене. І вирішила знову спробувати повернутися до публікації інформації про мої книги на сторінках Інстаграм
Знижка 12% - "Заради кохання"
Дорогі читачі! Сьогодні (18.05.2024) діє знижка 12% на мій роман: "Заради Кохання" Анотація: Чи вірите ви в життя після смерті? Реінкарнацію? Якщо не кривити душею, то так, я вірю, що десь там, за межею життя існує ще щось.
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше