Конкурсні книги завершено! Як це було? Враження)))

Це було шалено... Лише цими словами я можу описати ситуацію... Але й дивовижно круто! І все ж 4 романи й початок п'ятого за 4 місяця - це ой... я сама себе перевершила)))) А ще була пророблена колосальна робота над виданням паперового роману "Скарб його серця"))) А було це якось так))))

Кінець жовтня... Я готуюся писати дилогію "Майже принцеса", яку обіцяла ще дідько знає коли. Саме завершується моя відпустка, в яку я пішла на початку жовтня, дописавши "Незнайомку для принца". Але сказавши "готуюся писати" треба уточнити, що лише придумую сюжет і записую собі імена для другорядних героїв. Головні вже були названі))) 

23 жовтня виходить анонс конкурсу любовних романів. Обговоривши цю новину зі своїми подружками-колегами Анною Харламовою і Ланою Іссан, вирішую, що пора братися за конкурсні романи, бо треба написати 2. Ну а чого ні? Бо просто можу)))

А що роблю насправді? Правильно! Пишу "Майже принцесу 1", бо натхення шалене... Пишу до "ось тієї глави, поки пам'ятаю, що там має бути", а потім "до ось цієї", а тоді "до тієї-он". За 2 тижні 60% книги було написано і в середині листопада я почала її викладати на Букнет.

А до тієї пори вийшов анонс супергеройського конкурсу. Я зробила задумливий вираз обличчя: "От якби...", а сама взялася за продумування конкурсної на "Кохання не купити", яка дуже довго не хотіла народжуватися. Ми з батьками (дякую їм безмежне!) перебрали всі можливі варіанти, я вже визначилася з тим, що писатиму, як враз прийшов сюжет "Навчи мене вірити"... і все пішло)))) Я писала її і паралельно трохи дописувала "Принцесу 1" до останніх чисел 2020 року. Десь 26 грудня завершила... і мала писати ту історію, яку придумала перед "Навчи", але...

"Сяйво обручки" увірвалося в моє життя, мов торнадо. Я одразу взялася за написання. Це моя любов. Це моя пристрасть. Це моє диво і улюблена серед слр історія.

Саме в цей час, на початку лютого, коли робота над книгою була в розпалі, стукає в мою голову шалена ідея: "А чого б це не надрукувати "Скарб його серця" на папері? Я ж так давно обіцяла... А зараз саме не зайнята, бо маю лише два конкурси і "Майже принцесу 1", яку пишу досі (сарказм і іронія)". І вирішивши, що маю час ще й для цього, сідаю за верстку... Ох, верстка, хто не знає, потребує шаленої самовіддачі. А перемовини з типографією та спілкування з читачами-потенційними покупцями займає часу, бо ж це дуже відповідально: всіх записати, нічого і нікого не забути, постійно підтримувати зв'язки, про все повідомляти, пильнувати за якістю друку, домовлятися про обкладинку (дякую моїй феї Астерії, бо праця з нею - суцільна насолода). І врешті на початку березня "Скарб" прийшов до мене ще кращим, ніж я мріяла))))

А в кінці лютого я завершила "Сяйво обручки" - книга написалася за місяць))) Сама досі шокована, як я змогла все це зробити))))

Тоді ж я завершила й "Майже принцесу 1" і взялася за другу частину. Зраділа, що відпочину й розслаблюся))))

Але все мало бути по-іншому... І коли моя прекрасна читачка Оленочка Когут спитала, чому я не хочу написати ще роман для "Супергерой поруч", я зрозуміла, що ця вершина мусить бути підкорена. І почався треш... 

Спершу все йшло, мов по маслу))) Я писала "Місію на двох" і "Майже принцеса 2" разом, все встигала, все було добре, а потім весілля в хорошого друга, я простудилася, захворіла і 2 тижні просто пролежала. Довелося робити вибір, яку книгу писати. І я обрала конкурсну, хоча була впевнена, що "все, пиши пропало, часу нема, щоб дописати"... Реально вже попрощалася з ідеєю встигнути її завершити, але продовжила писати з температурою просто через впертість. Я так зловживала добротою читачів, не відповідала на відгуки, бо просто не встигала і не мала сил. І це мене вбивало. Ненавиджу так робити. А потім ще паперові "Скарби" прийшли і знову відволікли мене. Благо, я що вже одужала і могла поїхати до пошти. І врешті лише 10 березня робота над "Місією" була завершена, а сьогодні я цілком виклала її на Букнет. Як це вийшло? Не знаю)))))

Тепер же хочу втішити своїх читачів: відпочинку не беру, пишу "Принцесу 2")))) Чекайте))))

І наостанок, як висновок, завжди вірте в себе! Як бачите, і неможливе буває можливим! Дякую вам за підтримку!!!! Всі перемоги і досягнення присвячую своїй сім'ї і читачам!!!! Без вас ніщо не вийшло б!!!! 

Дякую Букнет за конкурси! Завдяки вам я прожила неймовірну зиму, якою я пишаюся! Звісно, я хочу перемогти хоч десь, але я знаю, що вже перемогла саму себе, свою лінь і навіть хворобу, а це важливіше))) Тож бажаю перемоги нам усім! Люблю своїх колег, люблю конкурсну атмосферу (вона робить мене якоюсь навіженою)))), люблю читати й писати і обожнюю своїх читачів! Ви найкращі!

Люблю усіх! Ваша Юліанна!)))

P.S.: завітайте на мою сторінку, щоб оцінити старання))))) в мене купа всього цікавого)))) крім того, можна замовити паперові книги: "Мій випадковий наречений", "Ілюзія шлюбу", "Скарб його серця"))))

18 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Рина Мир
12.03.2021, 19:22:10

Сонечко, ти справді божевільна;D хі-хі;) я по-доброму!) ❤️ Пишаюся тим, що знайома з тобою, адже завдяки таким творчим і навіженим колегам я теж написала дві конкурсні роботи;D Як же я тебе розумію, коли ти кажеш, що обожнюєш своїх героїв з " Сяйво Обручки", бо сама так само обожнюю своїх Яніну з Владом із "Підкори мене"!!! Їхня історія прийшла до мене теж спонтанно, і я, пишучи іншу конкурсну книгу, писала і про них паралельно! Вони стали для мене якимось втілленням надзвичайно високих почуттів і вірності!!! Мабуть, лише ми колеги і зможемо зрозуміти одна одну;) ха-ха;)))
А загалом, вітаю!!! Ти супер;) ❤️❤️❤️

Показати 2 відповіді
Рина Мир
14.03.2021, 15:52:57

Юліанна Бойлук, Навзаєм;))) ❤️❤️❤️

avatar
Амазонка
14.03.2021, 13:18:19

Вітаю

Юліанна Бойлук
14.03.2021, 15:50:08

Оксана Андріїшин, Безмежно дякую!!!)))))

avatar
Дара Гончар
14.03.2021, 11:54:24

Вітаю. Це велика праця. :)

Юліанна Бойлук
14.03.2021, 15:49:59

Дара Гончар, Щиро вам дякую за добрі слова))))

avatar
Ольга Сова
13.03.2021, 20:08:34

Вітаю, Юліаночко! Ви зробили велику роботу! Перемоги та натхнення на нові задуми!

Юліанна Бойлук
14.03.2021, 15:49:46

Ольга Сова, Безмежно дякую, Олічко!!! Мені неймовірно приємно)))))

avatar
Любов Бойчук
13.03.2021, 09:58:40

Бажаю Вам перемоги. Ви велика Молодчинка. Всі старання зусилля повинні мати заохочення не лише за вже зроблене але і для подальшої праці. Дякую що Ви у нас така є. Здоровячка та успіхів

Юліанна Бойлук
14.03.2021, 15:49:26

Любов Бойчук, Моя красунечко, ви надзвичайна!!!! Ваші слова космічно приємні)))) Дякую за підтримку та читацьку любов)))))

avatar
Стася Павлів
13.03.2021, 09:58:22

Оце так кількість! Незважаючи на хворобу. Ви така молодчина! Нехай більше нічого не заважає!

Юліанна Бойлук
14.03.2021, 15:48:41

Стася Павлів, Щиро дякую вам!!!! Я сама в шоці як це вийшло)))) Дуже приємні ваші слова))))

avatar
Таня Геец
13.03.2021, 08:28:28

Бажаю міцного здоров'я, неймовірних успіхів, здійснення мрій і багато- багато "шалених" ідей (з подальшою їх реалізацією ) ❤❤❤

Юліанна Бойлук
14.03.2021, 15:48:03

Таня Геец, Мені до сліз приємно читати такі слова від своєї читачки)))) Дякую, моя люба!!!!)))))

avatar
Asteriya
12.03.2021, 22:55:10

Ця твоя зима, мабуть, була суцільною бомбою-ракетою! Тішусь і не натішусь тому, що дружу з такою скаженою і талановитою авторкою! Точно, як там внизу казали, треба брати з тебе приклад, аби ті лінощі не мали шансів!))))) Ти суперово постаралася, Юль! Мені дуже шкода, що я не підтримувала тебе весь той час так, як могла би. Пробач:(. Щиро сподіваюся, що судді (і нові читачі!) оцінять твої титанічні старання!! Лиш на майбутнє прошу тебе не зловживати здоров'ям. Бережи себе, моя мила подруго:333❤️. Міцно обіймаю і вітаю з усіма подвигами))))))).

Юліанна Бойлук
14.03.2021, 15:47:28

Asteriya, Ти підтримувала!!!!! І не смій заперечувати! Адже підтримка - це не завжди безкінечні побажання, ти зробила для мене більше)))) Пам'ятаю той день, коли розплакалася через твою смс, що тримаєш за мене кулачки)))) Ти знаєш про яку саме смс мова))) Це було неймовірно)))) Тож дякую за все і особливо за надзвичайні обкладинки до конкурсних романів)))) І я міцно обіймаю та щиро дякую за всі шалено-приємні слова, які ти щойно мені сказала))))

avatar
Ерін Кас
12.03.2021, 22:31:39

Оце цілеспрямованість! Яка ти молодчинка! Вітаю, сонечко!

Юліанна Бойлук
14.03.2021, 15:44:27

Ерін Кас, Дуже приємно, мила))))) Безмежно дякую за такі добрі слова)))))

avatar
Juli Pencil
12.03.2021, 22:30:49

Вами можна лише захоплюватися!) Це просто неймовірно))) І справді немає нічого неможливого... Що ж, вітаю і бажаю успіхів (і на конкурсі, і надалі)))

Юліанна Бойлук
14.03.2021, 15:43:48

Juli Pencil, Наче мед ваші слова))))) Щиро вам дякую!!!! Я дуже рада, якщо змогла мотивувати хоч трішечки)))) Дякую за привітання))))

avatar
Стефанія Лін
12.03.2021, 22:28:31

Молодчинка, люба)))) Ти йшла до мети, а людина, яка її має йде попри все ❤

Юліанна Бойлук
14.03.2021, 15:42:39

Стефанія Лін, І це щира правда, люба Стеф))))) Мені дуже приємно))))) Дуже тобі дякую))))

avatar
Марта Кейс
12.03.2021, 20:52:13

Знімаю капелюха і вклоняюсь!!! Бо навіть уявити не можу, який треба мати запал і працьовитість, щоб стільки написати і встигнути на 2 конкурси. Моє шанування))) І бажаю удачі на конкурсах!

Юліанна Бойлук
14.03.2021, 15:42:16

Марта Кейс, Марточко, ну що ви, я аж зашарілася))))) Безмежно дякую за такі теплі й чудові слова))))) Мені дуже приємно!!!! Надзвичайно приємно!!!))))) Дякую за вболівання й підтримку)))))

avatar
Олена Когут
12.03.2021, 19:28:14

Мила Юліанночко!! Ви просто мега неймовірна!! Ви уже перемогли , бо всі ці історії запали у серце читачам!! Натхнення і щастя Вам!!!!!

Юліанна Бойлук
14.03.2021, 15:41:14

Олена Когут, Безмежно неймовірно дякую, Оленочко))))) Мені так приємно, що я навіть не знаю, що сказати))))) Дякую, що надихнули)))) Дуже міцно вас обнімаю))))

Підтримую нижні коменти. Ти БОЖЕВІЛЬНО-ШАЛЕНА! Та це мені в тобі найбільше подобається! В тебе нескінченний потік нових сюжетів, книг, циклів. Ти молодець! Я тішуся твоїми успіхами. Буду брати з тебе приклад, не лінуватимуся, а буду писати й писати свої книги) Великих і Шалених Успіхів тобі Дорогенька!)

Юліанна Бойлук
14.03.2021, 15:39:56

Катерина Скрипець (Ketty Lynx), Катюшо, сонечко, я пищала від радості, читаючи твій відгук))))) Дуже приємно ще мотивувати і надихати, коли просто робити свою справу)))) Люблю тебе, дякую за чудові слова, підтримку і те, що вболіваєш)))))

avatar
Мар'яна Доля
12.03.2021, 18:58:23

Вітаю з завершенням! Це дуже складно, написати за короткий проміжок часу стільки книг, але водночас і цікаво, свого роду виклик самій собі, чи впораєшся)) Бажаю твоїм історіям перемоги!

Юліанна Бойлук
14.03.2021, 15:36:42

Мар'яна Доля, Безмежно дякую, мила Мар'яночко!!! Мені невимовно приємно)))) Дійсно, було складно, але адреналін того вартий, бо я люблю долати труднощі)))) Дякую за підтримку та теплі слова))))

avatar
Анна Пахомова
12.03.2021, 18:56:05

Шалена, неймовірна трудівниця! Вітаю тебе з завершенням цього марафону!)

Юліанна Бойлук
14.03.2021, 15:35:35

Анна Пахомова, Безмежно дякую, моя люба))))) Від тебе особливо приємно чути ці слова))))

avatar
Леся Найденко
12.03.2021, 18:51:38

Ти шалена!
Але не забувай про перерви, бо здоров'я понад усе. Нехай натхнення не зникає!
Обіймаю та бажаю, щоб твою роботу оцінили не тільки читачі, а й жюрі)

Юліанна Бойлук
14.03.2021, 15:35:10

Леся Найденко, Безмежно дякую, моя красунечко))))) Мені неймовірно приємно)))) Обнімаю тебе)))) Згодна, що здоров'я понад усе, тож тепер не буду більше геройствувати))))) Трохи відпочиватиму, трохи писатиму, все в міру))))) Дякую за побажання))))

avatar
Ана Пест
12.03.2021, 18:42:07

Юліанночко, ви справжня бджілка-трудівниця! ) Вітаю!!! І бажаю перемоги! Мені варто брати з вас приклад, як боротися з лінню та іншими відмовками для досягнення мети.))))

Юліанна Бойлук
14.03.2021, 15:33:49

Ана Пест, Я теж не одразу цьому навчилася)))) Ви теж навчитеся, я вірю у вас)))) Щиро дякую, моя люба)))) Мені так приємні ваші слова))))

Інші блоги
Мапа є, рук немає, очі випали
Жартую, все на місці (поки що), але, чесно кажучи, задача була тяжка :)) У потраплянки Айі є мапа світу, і нам вкрай треба було її побачити. Малюнки ШІ мене не влаштовували, тому я дійшла до крайніх заходів. Я намалювала мапу власноруч: Як
Новий Інстаграм з перекладами коміксів!
Вітаю вас, мої любі читачі! Два дні тому, ми домовилися з Самуїлом Детектором, що будемо робити переклади коміксів для ВАС (і навіть дітей). І вирішили створити Інстаграм, у якому їх перекладатимемо. Давайте отримаємо перших
Зрадник. Таке (не) пробачають - новинка!
Рідня! Запрошую вас у свою емоційну новинку. Потребую вашої любові, підтримки та мотивації для Муза. Тому скоріше заходьте Зрадник. Таке (не) пробачають Ми разом з вісімнадцяти років. Я думала, що знаю про свого чоловіка
Кусь натхнення :3
Вітаю, друзі :3 В цей понеділок починаю повертатися до написання. Треба трошки оговтатися після вихідних та згадати, що треба працювати й виконувати поставлені цілі та завдання на цей тиждень :) Роблю лагідний кусь натхнення
Привіт! ♥️
Я також відновила книгу "Приречений вбивати" - одну з моїх найлюбленіших та перших творінь. Тож якщо ви ще не встигли її прочитати, то зараз у вас є можливість. Охх, я пам'ятаю всі хвилювання та емоції, пов'язані
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше