Мій перший рік на порталі Букнет ❤️

12 лютого 2020 року, тобто рік тому, я почала викладати глави першої історії, з робочою назвою “Межі пристойності”. Трошки провокативно... ну то таке, назву я лишила.

Але ж така назва!!! Та ще й СЛР!!! Жах!!!

Тихше, панове, порно там немає, як дехто вважає, хоча пара легких еротичних сцен таки є)) Бо секс — це нормальна біологічна потреба кожної живої і здорової людини… Хоча книга не про те)) 

Книга про те, що ХТОСЬ вважає свою думку і позицію НАСТІЛЬКИ важливою і правильною, що без вагань ЛАМАЄ людські долі. 

Книга про те, що переважна більшість людей скоряється цим “поважним” думкам, і лише одиниці здатні протистояти їм та відстоювати свою власну думку і життєву позицію…

Головний герой книги не бос, не директор і  не президент. Він програміст з “галери”. Його батьки розлучені, і у кожного є нова родина. Він не їздить на “Крузаку” і живе не в пентхаусі, а у звичайній двушці в “хрущовці” на Лук’янівці в Києві.

Вона - талановита юна скрипалька, з прекрасними перспективами в музичній кар’єрі, АЛЕ… трапляється нещасний випадок і все летить шкереберть. 

Перші дні, навіть тижні, мою книгу ніхто особливо і не читав))) Сприймала я це абсолютно спокійно, бо моєю задачею на той момент було просто перенести текст з паперу у електронний формат. Згодом прийшли перші читачі. Книгу почали додавати до бібліотек, коментувати…

Наразі “Межі пристойності” безумовний лідер Букнету по кількості вподобань. По бібліотеках ще є куди тягнутися, але ті книги, що мають вищі цифри — НАБАГАТО старші... А якщо зауважити, що все це книга отримала за ОДИН РІК від ПОЧАТКУ викладки (навіть не від дня завершення, бо закінчила я її 6 травня) то результат вийшов ЗАДОВІЛЬНИЙ))) Він задовольняє мене, головних героїв і читачів.

Думки і бажання читачів ОСОБЛИВО важливі для мене. Я спілкуюся з ними тут, на Букнеті, та у соцмережах. І не лише про книги! Живе спілкування з читачами — це найцінніше, що я отримала за цей карантинний рік. Пости у “Потеревеньках…” обговорюються настільки бурхливо, що іноді за годину буває більше сотні коментарів))) 

Як з’ясувалося, багато хто з них прийшов на Букнет з реклами “Меж пристойності” у Facebook. Нові читачі — це круто))) Голосувалка в моїй групі показала, що надалі вони йдуть читати інших авторів Букнету)))

УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ!!!

Це те, чого я хочу!!! І цього хочуть ВСІ автори!!!

Також результатом цього спілкування став друк “Меж пристойності”, бо багато хто хотів мати паперовий примірник для себе чи на подарунок. На етапі друку проект “Лана Вернік” обріс “співробітниками”, і цю нервову справу друку я з задоволення скинула на їхні міцні чоловічі плечі, перед цим показавши пальчиком, чого саме я хочу))) 

Незважаючи на паперові примірники, книга залишиться у вільному доступі, бо я так хочу і можу собі це дозволити ))

Найближчим часом планую закінчити “Світанкову каву” і розпочати підготовку до друку “Фантомної довіри”. Чи будуть нові історії? Думаю, що так. Матеріал є, багато.

Отже, минув мій перший рік на Букнеті. Я отримала неповторний досвід, знайшла нових друзів, зробила цікаві відкриття. Чи сподівалася я отримати такі результати, коли реєструвалася? Ні. Я просто робила те, що вважала правильним і робила так, як я сама того хотіла: я доносила до читачів ЗМІСТ. Те, що особисто мене вразило у житті моїх знайомих.

Саме ЗМІСТ твору вважаю набагато важливішим за його подачу. Помилки може виправити коректор. Редактор, якщо він відчуває автора, можливо, виправить дещо, а донести зміст так, щоб читач “залип”, щоб його “зачепило” — може далеко не кожен…  Можна написати текст правильно, без помилок, але до такої міри нудно та сухо, що ніхто не стане того читати, тому коли бачу опуси з переліком помилок під творами деяких авторів… Люди, такі речі краще писати у приват! Мені, як читачу, цікаво почитати відгук про твір, а не про коми у складнопідрядному реченні!

Рік з дня моєї реєстрації на порталі Букнет був 3 лютого, та я його пропустила))) Зареєструвавшись тут, не мала жодного зеленого поняття, як то все має бути))) Я не маю філологічної освіти. А ті дві, що маю, занадто далекі від частих змін правопису. І коли я вчилася у школі, то “будь ласка” писали ще через дефіс)))

Літературна тусовка була від мене далекою, чи то я від неї? Певний час (в нульових) я перебувала у середовищі кінематографістів. “Будинок кіно” та знайомства з цікавими людьми свого часу спрямували вектор мого життя у певному щасливому напрямку… Тож досвід спілкування з творчими особистостями мала, але кінематограф і література, то “дві великі різниці”.

Як би там не було, але я зареєструвалася і тихенько почала викладала текст))) Дату реєстрації не вважаю якоюсь визначною подією… хоча це дало старт черговому успішному проекту у моєму житті, під назвою ЛАНА ВЕРНІК. 

ЛАНА — скорочена форма мого імені, а  ВЕРНІК — прізвище мого діда.

За рік існування проекту я описала дві і у березні завершу третю історію: вони великі, об’ємні і насичені подіями. Герой однієї моєї книги (не скажу якої саме) називає їх “Баржами: великими і завантаженими всяким різним.” А “Фантомну довіру” взагалі кличе підводним човном, бо вона ніколи не з’являлася у ТОП-віджеті, навіть коли кілька місяців очолювала ТОП детективів, її ніде не видно, і вона якось там собі дрейфує, але загалом непогано “ходить”. Результативно.

У мене наразі більше восьмиста підписників, та якщо поглянути на кількість додавання у бібліотеки завершених книг… то додавань значно більше))) Результат непоганий, як для “людини з вулиці”. Тож, автори-початківці, вище носа! Пишіть, і все у вас вийде! ❤️

 

@LanaVernikWriter

28 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Стася Павлів
25.02.2021, 11:00:04

Вітаю! Я все поглядаю на «Межі пристойності», ходжу навколо, а розпочати боюсь:) Чого? А хто його знає. Напевно боюсь випасти з реальності доки не дочитаю її))

Показати 2 відповіді
Стася Павлів
25.02.2021, 14:07:50

Лана Вернік, Треба вміти дозовано смакувати, а я усе за раз з'їдаю(

avatar
Ольга Сова
14.02.2021, 00:34:29

Вітаю з гарним ювілеєм і створенням неймовірних книг! Нехай всі задуми обов'язково знайдуть втілення і в електронному, і в паперовому варіанті!!! До речі, дуже гарний псевдонім)))

Лана Вернік
14.02.2021, 21:24:25

Ольга Сова, Дякую за привітання))) Дякую за побажання)))
Мені мій псевдонім теж подобається)) Дідове прізвище подобалося завжди, а тепер ще й є нагода його "приміряти"))

avatar
Наталя Табака
12.02.2021, 12:52:26

Я ,вже й не пам'ятаю , коли почалося...Зайшла на Букнет, пошукала що почитати,намагалась щось читати...не чіпляло..
І ось , трапляється на очі назва ,, Межі пристойності" ,закинула в бібліотеку..лежала вона там, доволі довго.. все ніяк не могла її почати читати..
А потім ,,Фантомна", .... теж випадково, ну думаю ,треба читати...
Я її почала читати разом з ,,Фантомною Довірою"... ,,Межі "
І все...я попала..
я вже казала ,що твори Лани чіпляють, пробираються під шкіру і живуть там...змінюють тебе ...
А потім ляпнула про ,,СК" ..і отримала найдивовижніший подарунок до Дня Народження ,початок нової книжки..
Лано,дякую за те що ти ось така ,талановита ,щира ..А "Потеревеньки" ,це взагалі щось особливе...важко словами описати.Це цілий світ )))
Вітаю з першим роком ,не зупиняйся ,в тебе виходитт це просто чудово.
Мені реально пощастило,що я натрапила на ,,Межі" і ,,Довіру"

Показати 11 відповідей
Alenka Fedorenko
13.02.2021, 23:39:17

Asp Vernik, ))))))))
В тебе речення такі суперечливі ))))

avatar
Alenka Fedorenko
13.02.2021, 04:18:11

Лано, вдячна букнету що рекламувала МП, так знайшла улюбленого автора❤️❤️❤️ Дуже шкода, що зараз не бачу в реклами твоїх книжок, не розумію цей факт, взагалі рекламують дивно, переходжу по посиланням і у шоці з вибору букнету
¯\_(ツ)_/¯
Але, не дивлячись на те, ти топовий автор! Бо твої історії - це щось нестандартне, живе, хвилююче, захоплююче з перших строк!
Вітаю тебе з річницею виходу першої книжки!!! Ти заслужила весь цей успіх, любов та прихильність читачів!❤️❤️❤️ В тебе така потужна підтримка! Один Змій вартий тисяч!))) Його також вітаю з річницею!!! ❤️❤️❤️
Чекаємо нових історій, рада що вони є, впевнена що будуть не менш захоплюючі!
♡´・ᴗ・`♡
( ˘ ³˘)♥︎
ʕ •́؈•̀ ₎
Так потішила, про друк ФД, це моя любов-любов, буду чекати з нетерпінням! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Пишаюся тим, що маю перше видання МП в твердій палітурці з підписами автора та редактора❤︎♡︎♥︎❥❣︎❤︎♡︎♥︎❥❣︎❤︎♡︎♥︎❥❣︎❤︎♡︎♥︎❥❣︎❤︎♡︎❥❣︎ (в мене сердечка на любий смак)))))
Люблю тебе, дівчинко-веселка, Змія, потеревеньківців, бажаю натхнення, кайфу від роботи, віддачи від читачів та гарного настрою! Ще раз з річницею та китайським Новим роком!))))))))
( ˘ ³˘)♥︎
( ˘ ³˘)♥︎
( ˘ ³˘)♥︎
✌︎︎

Показати 6 відповідей
Alenka Fedorenko
13.02.2021, 23:36:08

Лана Вернік, Головне дозвіл отримати)) а там все докладеться)))

avatar
PULP KARLSON
12.02.2021, 18:51:38

Все це одна велика неправда! Бо вже усі знають що Лана Вернік це - Джоан Роулінг якій Букнет заплатив щоб під ім'ям -Лана пропагувати нібито можливості для авторів початківців. Мовляв дивіться: дівчина лише вчора зареєструвалася а вже топ з топів ще й бабло гребе лопатою, тож усі охочі- камон до нас, й то не біда що малограмотні:) Лано, ви кажете що не маєте філологічної освіти, але замовчуєте що маєте за плечима Кембрідж та Оксфорд, як і докторську ступінь з психології. І не треба принижувати інших авторів букнету які від вас вперше почули що будь ласка це не одне слово:)
А ці ваші віпендрьожні закидони про " кому в оскладнопідрядному реченні"! Ви хоча б спочатку поясніть людям що воно таке, перед тим як насміхатися над такими неосвіченими як я:) Кароче, Лано, ви в одному цьому блозі настрочили стільки скільки я не написав за усе своє чимале життя!
Тож, Джоан "Вернік" знімайте маску й не дурість людям голови!)))

Показати 5 відповідей
Лана Вернік
12.02.2021, 21:24:55

я попереджала, що не письменниця)))
Літаючі машини, то з кіно ʼП'ятий елемент"... і фантастика, не зовсім моє, то ВАШЕ. Розвивайте))) Ви зможете!
Бартер не канає... Не можете собі дозволити паперову? Читайте електронну. Вона не займає місця і безкоштовна)))

avatar
Міка Стів
12.02.2021, 22:50:26

Ланочко потеревеньківці закоментували))) але молодці!❤️
Я щиро радію за тебе й твої успіхи! Ти молодчинка!
Бажаю тобі триматися у тій же колії і ще більше радувати своїх читачів, але дозовано!
Потеревеньківці і так Лано-залежні, тому більше тобі залежників)
АСП тобі окреме дякую за вичитку Ланиних текстів і за те, що підтримуєш її❤️ Ви нереально-крута команда!
Платонічно люблю❤️

Показати 6 відповідей
Міка Стів
13.02.2021, 02:10:59

Лана Вернік, Я тут накладу дужечок замість смайликів зі слізьми...
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Лано,вітаю з твоїм першим рочком❤️
Це дуже круто!!!
МП з'явилися в моєму житті саме тоді,коли виявилося,що у мене якраз таки проблеми з тими самими межами. Всі їх порушують,а ти не знаєш,що робити. І тут на очі потрапляє книга з такою чудовою назвою"Межі Пристойності",ще й українською мовою.Це був ніби знак і звичайно я додала її до бібліотеки і почала читати. Сказати,що я залипла на ній,це нічого не сказати. Кожну вільну хвилинку я була на Букнет.Зачепило мене дуже сильно, було і є багато думок.
Вірю в те,що в житті кожне знайомство,кожна зустріч не просто так.Я щаслива,що в моєму житті з'явилися такі чудові люди.
Лано,рада,що ти почала писати і ділитися життєвим досвідом. Круто,що поряд є ті люди,які підтримують і допомагають.
Ти той автор на якого "залипають" і твори якого "чіпляють". Дякую за творчість❤️

Показати 3 відповіді
Лана Вернік
12.02.2021, 22:30:47

Оксана Мараховская, так, подруга ВОГОНЬ))) І чарівні копняки роздає досить майстерно))) ТАЛАНТ)))

Коментар видалено

avatar
Інна Камікадз
12.02.2021, 13:42:02

Як то кажуть: " І нічого додати"))) Ох, те СЛР!!! Але ж і воно може бути якісним і написане рідною солов'їною❤❤❤

Показати 6 відповідей
Інна Камікадз
12.02.2021, 17:28:51

Лана Вернік, ну, з гачка вже зіскочити не вдасться. Вудка закинута)))

avatar
Елена Клименко
12.02.2021, 15:39:13

Вітаю Лана і Asp і дякую за вашу творчість❤❤!!!
Я однозначно "залипла" на книги Лана Вернік, бо вони несхожі на інші.
Бажаю нових задумів і ідей, ніколи не розлучатися з натхненням, постійно відчувати щастя і радість, з кожним днем наповнюючи цей світ своїми чудовими шедеврами і приголомшливими роботами.
А набутий цінний досвід та високі результати вашої роботи з кожним роком будуть все більші і кращі ❤❤❤

Лана Вернік
12.02.2021, 16:49:13

Елена Клименко, дякую ❤️
Нові задуми ходять косяками))) буду виловлювати скоро наступну жертву))) він вже майже згоден)) прислав трохи фото))
Дякую за побажання))) Дуже сподіваюся, що Асп буде знаходити час на "фільтрацію" у майбутньому)))

avatar
Nina Tololo
12.02.2021, 14:08:02

Ох, Лано, почала читати твою промову і зловила себе на думці, що я відчуваю те саме, як і під час читання книг - "залипаю" , ніби читаю не результат твого проекту, а чергову твою історію. Наскільки в тебе це круто виходить отак просто, але цікаво висловити думку. Я повторююсь, ці реальні історії такі неймовірні, такі захоплюючі, що інколи тобі заздрила - з якими цікавими людьми тебе звела доля. Але...Але описала ці історії ти. Я б порівняла це із ювелірною роботою: маємо ми дорогоцінний камінь, але без майстерного обрамлення він лише камінь. А от коли до нього доторкнеться майстер - тоді це прикраса, яка радує навкруги своїми багатогранними відблисками.От в моєму розумінні твої твори я сприймаю так. Пишеш ти просто, легко, доступно і в міру всього. Для мене описи еротичних моментів у твоїх книгах не є деталізацією техніки сексу, а на рівень вищий - духовний. Мені інколи здається, що через своїх героїв ти описуєш свої відчуття, своє бачення світу. Та мабуть так і є - автор вносить в своє творіння щось неповторне, особливо це відчувається в СК, де ти є однією з героїнею книги.Дякую тобі за те, що спробувала себе в новому проекті, дякую за емоції, які я пережила під час читання книг.

Лана Вернік
12.02.2021, 14:41:59

Nina Tololo, Ніно... ❤️❤️❤️
Я теж залипаю на твої коментарі)))
ДЯКУЮ!!! Я вдячна долі, що ми познайомилися з тобою тут, на Букнеті))) ❤️

avatar
Вікторія Дін
12.02.2021, 13:33:28

Вітаю і неймовірно захоплююсь Вами. Ви неймовірний автор❤️ Бажаю, щоб на наступну річницю, кількість Ваших читачів перевищила мільйонну позначку. ❤️❤️❤️

Лана Вернік
12.02.2021, 14:10:49

Вікторія Дін, Дякую) Мільйон... непогана мета, але малореальна))) Немає стільки читачів електронних книг на Букнеті... поки що))) Але спільними зусиллями всіх авторів досягнути цього можливо)))

Ваша розповідь надихає не опускати рук, тому дуже вдячна за таку підтримку:)) Успіху і в подальшій творчості. Талант - це поклик душі і він у Вас є!

Лана Вернік
12.02.2021, 14:08:32

Сніжанна Четверт, Руки ніколи не можна опускати)) Треба борсатися і збивати масло))) Йти до мети і не звертати уваги на "поважні" думки... і як казав Кузьма: "Дослухатися до тих, хто досягнув більшого, ніж ти" (можливо, не дослісвний вислів, але суть зрозуміла).
Дякую за побажання, навзаєм! ❤️

avatar
Міла Федорук
12.02.2021, 13:54:13

Якщо порівняти проект Лана Вернік з немовлям, то одразу зрозумілі вражаючі зміни першого року, правда ж?;)) І перспектива вимальовується неминуча: рішучі кроки, неймовірні враження і впевнена самостійність. Лано, все найкраще ще попереду! Легкого шляху❤

Лана Вернік
12.02.2021, 14:02:41

Міла Федорук, Дякую, Міло))) Так... немовля))) В якого виросли зубки і воно потроху зіп'ялося на ніжки))) Звісно, попереду буде ще багато цікавого))) Дякую за побажання! ❤️

Ви молодець! І книги, кожна з них, особлива й неповторна. Читаю кожну нову частину з «Світанкової кави» відразу, як вийде. І дякую за натхнення й підтримку!)))

Показати 2 відповіді

Лана Вернік, Нічого, я не підганяю) У Вас і так роботи вдосталь))

avatar
Альона Галицька
12.02.2021, 13:26:13

Ваші історії дуже круті, читаю завжди. Всі книги давно є в бібліотеці і перечитані не раз. Дуже подобається що історії реальні. Чекатиму новиночок

Лана Вернік
12.02.2021, 13:59:48

Альона Галицька, Дякую)) Мені приємно, що Вам подобаються ці історії))) ❤️

avatar
Ярина Король
12.02.2021, 13:06:19

Це саме така подія, коли бачиш, що час і місце і зорі і все інше зійшлися у певний час у певному місці для того щоб сталося "Вау"! Радію, що я Ваша читачка, що натрапила на "Межі..."свого часу. Ну а там вже понеслося )))) Читаю СК, чекаю на ФД у паперовому варіанті і бажаю Вам творчого натхнення і успіху у всьому задуманому, щоб балувати чудовими історіями нас, читачів))))

Показати 2 відповіді
Ярина Король
12.02.2021, 13:59:04

Лана Вернік, Дяк!)))

avatar
Svetlana Kapysta
12.02.2021, 13:24:22

Дякую за гарну книгу. "Межі пристойності" прочитала на одному подиху. Натхнення в Вашій творчості)))

Лана Вернік
12.02.2021, 13:56:34

Svetlana Kapysta, Дякую ❤️ Рада, що Вам сподобалося))

avatar
Ludmila Ivanitskay
12.02.2021, 13:21:44

Всі книги емоційні і головне вони живі. Історії з життя героїв, яке вони вже пережили. Кожен читач, який жив в ті часи згадує свої пригоди, навчання, роботу і події.
З кожної історії можна зробити висновки і взяти до уваги помилки героїв. Також, які були буремні ті часи.
Дякую Лана за життеві історії. Творчого натхнення дорогенька.
Буду чекати нових історій. Вдячних читачів.

Лана Вернік
12.02.2021, 13:55:17

Ludmila Ivanitskay, Пишу про те, що мене вразило))) Рада, що маю так багато однодумців, котрих ці описи не лишають байдужими))
Дякую за побажання)) ❤️

avatar
Анастасия
12.02.2021, 12:55:28

Вітаю! Натхнення, фантазії, а головне часу і здоров'я!
Ваші історії просто супер! Такі емоції! Дякую за творчість! Продовжуйте радувати читачів гарними історіями!

Лана Вернік
12.02.2021, 13:40:46

Анастасия, Дякую за побажання))) Час і здоров'я дуже актуальні)))
Радувати намагатимуся))) Головне, наступного разу не обирати знову героїв з девіаціями))) потрібен перепочинок)))

avatar
Олена Коркушко
12.02.2021, 12:52:31

Ланочко,ви неймовірний автор,читати вас одне задоволення. Я дуже рада що прочитала ваші дві історії життя і переживаю разом з вами за героїв "світанкової кави." Буду чекати ще ваших книг, ваші книги це мій наркотик.

Лана Вернік
12.02.2021, 13:39:15

Олена Коркушко, Дякую))) Я рада, що Вам подобається читати мої книги)))
Закінчу СК, зроблю перерву через редакцію ФД ... і піде нова історія))) ❤️

avatar
Анна Багирова
12.02.2021, 12:35:57

Лано, Ваші книжки неймовірні! Їх неможливо читати поспіхом, тільки проживати разом з героями їхні почуття і переживання! "Межі пристойності" читала, зараз читаю "Світанкова кава", дуже подобається! А головне, герої не видумані, а конкретні люди, хіба що імена, мабуть, змінені.)) Дякую Вам і бажаю творчого натхнення та ще більше вдячних читачів!))))))

Лана Вернік
12.02.2021, 12:55:08

Анна Багирова, Дякую ❤️
Герої живі, читачі живі, одне на одного реагують... Обговорення іноді дуже бурхливі))) ДВИЖ))) Рада, що "Світанкова кава" подобається)) бо вона трохи провокативна...))) там далі ще буде...))

avatar
Холод Влада
12.02.2021, 12:09:06

Лано, я вже казала тобі...Ти — неймовірна. Щира. Крута. Я радію, що ми познайомилися. Ти просто молодець. Йди далі, вперед, пиши, це твоє, це круто! Ми завжди тебе підтримаємо.

Лана Вернік
12.02.2021, 12:49:12

Холод Влада, Дякую-дякую-дякую))) Я також дуже рада нашому знайомству))) ❤️

avatar
Леся Найденко
12.02.2021, 12:06:30

Оооо... Поважаю рішення стосовно вікового обмеження. Я теж саме з однією своєю книгою зробила, хоча там абсолютно немає еротики.
Роман чудовий! Це гачок, який зачепив серця сотень читачів. Дякую, Лано, за внесок у розвиток нашої платформи й української літератури загалом!

Лана Вернік
12.02.2021, 12:47:01

Леся Найденко, З приводу 18+ не мала жодного сумніву чи вагання. Власне ФД отримала це тавро також через це...))
Рада, що роман сподобався))) Ловимо на все, що можна)))
Фородай теж ще той гачок))) ❤️

avatar
Олена Когут
12.02.2021, 12:02:16

Ви неймовірна!! Просто шалена!!! Натхнення Вам!! Вітаю з визначною датою!!!

Лана Вернік
12.02.2021, 12:16:03

Олена Когут, Дякую за привітання))) ❤️
Дякую за побажання)))❤️
Так))) Трошки шалена))) В СК натяки є)))

Інші блоги
Новинка чекає своїх читачів!
Початок пригоди з Райком та Банні вже на сайті, нумо знайомитись! КІГТІ ТА ПОХІТЬ Анотація: Я — дівчина, яка мала план. Надійний як швейцарський годинник і вельми простий: відкрити в Бостоні бар, насолоджуватись
Легенди "Залатати долю": лоа Геде Нібо
Привіт, любі мої! Скучили за легендами? Ось новий персонаж з оповідання "Залатати долю" флешмоба одягни_монстра. Крізь двері просочився чорний дим, з якого миттю постав Геде Нібо і недобре глипнув на ошалілих з несподіванки
Моя любов - дракони
Вітаю всіх! Хто читає ВБИВЦЮ ІЛЮЗІЙ, той вже в курсі, що в мене з'явився дракон. Люблю я їх))) Довго трималась, щоб не обзавестись черговим, оскільки їх й так багато, а потім подумала: та зрештою! Якщо вони мені подобаються,
Знижка на завершену історію ❤️ Заборони палають
Вітаю, мої чуттєві вогняні! Сьогодні діє максимальна знижка на щойно завершену книгу! Пекельна історія забороненого кохання із непростим сюжетом та неочікуваними поворотами. Ця книга сплетена з пожежі емоцій та почуттів,
Фінал про крадія та незвичних охоронців двору
Невелика історія про хлопця Гришку, який вирішив накрасти металу, добігла кінця. Передчуття героя того, що "усе йде все занадто добре", справдилось. У дворі він дійсно не сам. Але хто це? Чи що це?
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше