Кохання - це я ❤флешмоб❤

 

Напевно, майже кожен мій твір в якомусь сенсі про кохання. Десь кохання виступає головною рушійною силою всієї історії, а десь тільки другорядною, однак, практично в кожному романі любовна лінія існує в тому чи іншому вигляді. Власне, я думаю, що кохання - це часто рушій багатьох змін.

Люди часто змінюються в кращу сторону завдяки коханню. Кохання надихає нас ставати кращими і це нереально круто =))

Саме про таке кохання і розкаже мій новий твір "Така собі мільйонерка", який зараз посідає 5 місце за популярністю на конкурсі "Кохання не купити" (для твору, що на конкурсі всього шостий день - непоганий результат... Насправді, я планую, що мільйонерка взагалі пережене мій роман "Зіграй мою наречену", яка поки що на першому місці в конкурсі =))) 

Перед тим, як подати деякі цитати з мого роману, я хочу подякувати Дар'я Новицька, за те що започаткувала цей марафон!)) Дуже класно вийшло))) Так як персонажі з мого роману "Така собі мільйонерка" буквально тільки-тільки познайомилися, в них ще нема відверто романтичних моментів)) Однак, я все одно дам вам пару цитат з твору, так чи інакше дотичних до теми кохання. 

— Добре, — нарешті сказав він. — Ваші герої занадто складні для розуміння. Крім того, вони не будуть викликати достатній рівень симпатії в жінок. Бо всі ваші герої не дуже успішні, не красені і навіть не герої як такі. Розумієте про що я?

— Я вважаю, що герої мають бути реалістичними, — таки сказав я щось на захист своїх персонажів. — Кому буде цікаво дивитися серіал про якогось багатого мужика і нещасну попелюшку? Цей сюжет вже затасканий до дір, — чесно сказав я.

— І тим не менш він все ще користується найбільшим попитом, — відповів Олексій Станіславович. — Тому я знов пропоную вам переробити концепцію, а може навіть просто написати щось абсолютно нове. У вас дуже гарна, смачна мова, ваші персонажі дійсно живі. Якщо ви додасте їм певної типовості, то вони зможуть заволодіти серцями наших глядачок, я в цьому впевнений. А якщо ви не хочете робити цього, ми можемо взагалі вчинити інакше. Ми можемо взяти вас позаштатним спеціалістом по діалогам.

 

— Ти пробув там доволі довго, тож я вирішив, що тобі просто відмовили, — чесно сказав Ден. — І, крім того, я знайшов для тебе класну пропозицію по роботі...

— Якій ще роботі? — не зрозумів я.

— Тобі ж треба якось заробляти, — загадково продовжив він.

Ден любив напускати диму, гіперболізовувати все підряд. Зараз від цього мій настрій навіть трішки підвищився. Все ж, як добре що в мене є хоча б один друг.

— Та кажи вже, я втомився від твоїх загадок, — я посміхнувся.

— Ти станеш цілодобовим репетитором однієї дуже багатої фіфи, а у вільний час будеш писати свої нові історії...

 

Я таки відкрила камеру на телефоні і дуже повільно привідкрила двері рівно так, щоб побачити ліжко.

І як тільки я побачила Женю, який цілував Каріну, телефон вмить випав з моїх рук.

Ці двоє на ліжку в одну мить обернулися до мене.

Жека відразу мало не зіскочив з ліжка.

А моє серце в цю мить розбилося на сотні маленьких шматочків.

— Тань, я... — він швидко пішов в моєму напрямку.

— Бойко, не підходь, — сказала йому я напрочуд спокійно. — Зараз я розвернуся і піду з цієї кімнати. Галасу підіймати не буду, — я чомусь усміхнулася. — Татові обіцяла. Але щоб більше я тебе в себе вдома не бачила.

— Тань...

— Не підходь до мене.

Незнайомка щось зосереджено переглядала в своєму телефоні. Вся така модна, нафарбована як лялька.

Раптом їй подзвонили і вона відповіла. Я ж зупинився, щоб не переривати її розмови і не втручатися в особистий простір.

Звідси мені було зовсім не чутно, що вона казала.

Мав визнати, що з відстані десяти вона здавалася доволі красивою. Цього не відняти. Світле волосся, пропорційна струнка фігура... Цікаво, якого кольору її очі?

Коли вона перестала розмовляти, то наші погляди зустрілися.

Я побачив, що її очі були блакитними. Нагадували мені літнє небо. Дуже чистий колір.

Нарешті підійшов ближче.

— Доброго дня, мене звуть Олександр, — я привітався з дівчиною. — Мене запросили до вас в якості репетитора.

— Знаю, — блондинка злегка нахабно усміхнулася.

Тепер я розгледів чорні кола під її очима а також втому, яка була на дні її блакитних очей. Зараз вона вже не здавалася такою писаною красунею, яку мені описував друг.

— Доброго дня, — ще раз сказав я.

Вирішив почати з манер. Все ж, саме задля цього мене найняли насправді. Треба було приборкати це дівчисько, щоб вона більше не робила ніяких дурниць. Саме так охарактеризував задачу мій друг...

— Що? — не зрозуміла дівчина.

Я знав, що її звуть Таня, знав що це дівчисько — розбещена фіфа і все таке... Правда зараз вона виглядала зовсім не такою, як я її уявляв до цього. Щось було в тому вигляді. Зламана. Так, вона була зламана.

Це було легко побачити. Принаймні, мені.

— Перше, що ви мали б сказати, побачивши незнайомця перед собою — це вітання. Потім ви б мали представитися у відповідь на те, що я представився вам.

— Хіба можна отак вітатися і представлятися кожному незнайомцеві? — дівчина зітхає.

 

— Ви любите малювати? — знов дивлюся на дівчину, а потім на блокнот. — Можна подивитися?

— А ви що в цьому розбираєтеся? — перепитує з недовірою.

— Хіба що з точки зору композиції, — чесно відповідаю.

Насправді, так і було. З точки зору композиції я одразу зрозумію, чи все там на місці, чи все розташовано так, як треба.

— Тоді дивіться, — якось байдуже сказала дівчина.

Буду відвертий, було цікаво, що ж там... Хоча сумніваюся, що якась там лялечка з місцевої Рубльовки може намалювати щось вартісне.

Я взяв чужий альбом і відкрив його.

Те, що я там побачив, чесно шокувало мене...

 

— Я вчився і тут, і закордоном, — спокійно сказав він. — Основна спеціальність — режисер-постановник. Додаткова, яку я отримав вже не в Україні — сценарист.

Його відповідь була неочікуваною... Тобто, я очікувала якогось викладача української, може якоїсь літератури чи навіть етикету(впевнена, таких теж навалом, аби тільки гроші були), а ніяк не сценариста чи режисера.

Хоча хіба сценарист і режисер це не майже одне й те саме?

Я подивилася на хлопця.

Виглядав він доволі звичайно, але більш менш пристойно. Обличчя красиве, пропорційне, темні очі, темне волосся, і тіло підкачане. Не в моєму смаку, однак і не якийсь уродець. Просто звичайний хлопець, яких повно на вулицях, куди тільки не обернись.

Але оця його освіта... Оце все було реально неочікувано.

— Цікаво, — таки сказала я за декілька митей. — А чого ви не працюєте за спеціальністю?

Чомусь перед його приходом я хвилювалася. Сьогодні Саша мав нарешті переїхати до нашого будинку. Не можу сказати, що він мені сподобався... Хлопець не був ані надто красивим, ані надто спортивним і тим більше — заможним чи модним.

То чому тоді я хвилювалася? В ньому не було нічого з того, що подобалося мені в чоловіках, тож логічно, що він мені зовсім не подобався. Однак було в цьому Саші щось таке, що мене хвилювало. Дивно.

Коли побачила, що до будинку під’їжджає машина, то мимоволі усміхнулася. Приїхав вчасно, хвилина в хвилину.

Вийшов. В руках в хлопця була всього одна не надто велика сумка... А ще в нього була сумка для комп’ютера. Якщо він сценарист, то напевно комп’ютер для нього щось настільки ж важливе, як для мене мої скетч-буки, лінери та маркери.

Я усміхнулася. Приємно було усвідомлювати, що деякі люди таки займаються тим, чим хочуть, і навіть заробляють цим. Він же напевно заробляє цим?

Хоча, якщо б він добре заробляв, то наврядчи б опинився в мене вдома. Напевно, ще один невдаха-письменник чи щось таке.

Не можна йти за мрією. Казочки то все. Не буває так, щоб бац — і ти крутий потрібний всім художник чи сценарист і реально заробляєш цим на життя.

Так, останнім часом мій настрій був саме таким. Я стала блідою тінню себе колишньої. Ніколи не думала, що зрада може ось так от спалити зсередини. Зараз я почуваю себе зовсім пустою.

Більше ніколи, ніколи я не підпущу до себе когось настільки близько, як Женю. Я не переживу це вдруге.

 

Якщо вийде, то це стане моїм власним opus magnum.

Але ж насправді все не так просто, як я думав... От взяти ту ж Таню. Я думав, що вона буде просто багатенькою лялькою. А виявилося, що багаті теж плачуть... І мені шкода її, я бачу по її очах, що в неї в житті останнім часом все не так вже й райдужно.

Та й є те, що вона любить. Не тільки шмотки-інстаграми-показуха і багатенькі кавалери.

Але, схоже, це все одно не надто серйозно. Бо ж вона нічого не намагається з тим зробити. Та хоча навіщо... Якщо вже може дозволити собі жити в своє задоволення, то чому б не зробити це?

Напевно, про якусь таку багату дівчину я б хотів написати... Це не буде альфа-самець і бідна попелюшка. Буде щось накшалт «реверс-попелюшки». Буде багата дівчина, бідний хлопець. Чим не зав’язка для серіалу?

Якщо дізнаюся її краще, то зможу описати характер і діалоги максимально цікаво.

Однак, чи буде це правильним?... А чому ні? Я зміню всі деталі. Всі сценаристи і письменники так роблять. Беруть щось з життя. Чому б не взяти її за основу мого персонажа?

Напевно, щось сталося з нею. Хтось образив її, це було видно. Зараз вона виглядала дуже слабкою і зламаною. Правда, що інколи зовнішність може бути дуже оманлива. Та, кого я вважав зверхньою і легковажною виявилася настільки щирою і відкритою, що навіть такий скептик як я почав вірити в те, що справжнжє кохання дійсно існує... Ті самі почуття, про які вона казала....

 

Не те щоб я дуже любив американські комедії, але цей фільм був доволі цікавий і веселий.

Я бачив, що Таня потроху почала відходити від того мого соціального роліку і тепер нарешті посміхалася.

Вона змогла розслабитися і це мене радувало. Все ж, я не думав, що той ролік справить на неї таке сильне враження... Це було приємно.

Вона усміхалася, а від деяких епізодів навіть сміялася.

Час йшов дуже швидко і вже на середині фільму я відчув, як її голова лягла на моє плече.

Я подивився на дівчину, її очі були заплющені, а на обличчі все ще була м’яка посмішка...

 От вийшло поки якось так))) 

 

4 коментаря

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Інка Вікторова
13.12.2020, 17:46:00

Чудові уривки!)

Холод Влада
13.12.2020, 17:48:40

Інка Вікторова, Дякую))) радію, що подобаються))

avatar
Устина Цаль
13.12.2020, 17:33:13

Ого, скільки всього) Здається, Ви любите діалоги))
Успіхів Вашій книзі!)

Холод Влада
13.12.2020, 17:35:13

Устина Цаль, Дякую) так, працювала сценаристом, тож діалоги писати мені набагато легше, ніж описи)
Але я намагаюсь підтягнути і рівень описів теж) сподіваюся, поступово покращити баланс)))

avatar
Дар'я Новицька
13.12.2020, 14:29:38

Дякую за участь у флешмобі (не марафоні, а саме флешмобі)) ми нікуди не женемося, а насолоджуємося чудовими уривками))

Холод Влада
13.12.2020, 14:40:23

Дарья Новицкая, =))) виправила) просто Олеся так написала, і я повторила ахахаха) дякую за можливість)) цікаво було))

avatar
Ірина Кузьменко
13.12.2020, 13:37:17

Вітаю із продовженням флешмобу))))
❤️
І дійсно, Ваші показники на конкурсі неймовірні)))) Дуже круто✨✨

Холод Влада
13.12.2020, 13:40:07

Ірина Кузьменко, Дякую, Іро. Насправді, я дуже багато сил і часу вкладаю в свої останні роботи. Я не хочу, щоб швидкість впливала на якість, і тому кожен день витрачаю як мінімум пару годин на щоденне оновлення. Я хочу, щоб ці історії були не пустими, щоб вони змушували задуматися...)) Сподіваюся, в мене хоч трохи, але вийде задумане))

Інші блоги
Качок
Книга допомагає подолати внутрішні перешкоді під час тренування від початку до кінця досягнення результату. Книга написана із справжньої історії життя.\ Підписуйтесь на мій аккаунт ))
Подвійна новина!
Супер знижка! Супер пропозиція! Подвійна помилка з босом Усвідомити, що моє минуле дно - виконано! Розпочати життя з нового листа - DONE! Зустріти чоловіка - готово! Наробити купи помилок з цим чоловіком - на базі! Все життя
Маю для вас класні новини.
Класні новини полягають у знижці) Хочу тобою володіти - Ти моя на цю ніч, - величезні долоні стискають мою талію. - Ні! Ви неправильно зрозуміли ... - У цій кімнаті ти підкоряєшся моїм правилам, - моторошний незнайомець
Знижка на історію Андрія та Анастасії-Валерії!
Вітаю, сонечка!!! Запрошую до знижки на роман, "Крила рудого Янгола". На вас чекають: Перше кохання; Розлука; Зустріч через роки; Протистояння та справжня почуття. Уривок. — Валеріє! Відкрила очі, адже
шукаю редакторів
Вітаю шановне товариство. Шукаю людей, які розуміються на редактурі текстів. Терміново потрібно відредагувати оповідання. Можливо хтось цим займається. Буду дуже вдячна.
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше