Підсумки (ми #1) | Плани 2020 | З Новим Роком!

Привітик, солоденькі!

Здається, пишу останній цьогорічний блог, бо 2019-ий майже добіг свого кінця)) А це означає що? Треба підбивати підсумки, відпочивати та будувати плани на майбутній рік! :) Для мене взагалі грудень — це місяць насолоди) Місяць, у якому пригадується увесь пройдений шлях за рік... місяць, коли можна трохи собою пишатися) Бо в новорічну ніч для мене усе обнуляється, до нових цілей знову як до Евересту... тож усе починається з початку)))

ПІДСУМКИ 2019-ГО РОКУ

І я б сказала, що це наші з вами спільні підсумки, адже без вас їх би не було! Почався рік з того, що я взялася дописувати третю книгу про Ханну і Макса. В цьому році я завершила трилогію, і хоча це сталося ще навесні... але це 100% був рік Ханни і Макса в рамках моєї творчості)) Ви їх обожнювали і продовжуєте це робити)) Усе помічаю і дуже за це вдячна! В групі на Фейсбук та у своєму Інстаграмі я проводила опитування (влаштували такий собі маленький "Оскар"). І що тут казати, Ханна і Макс безперечні лідери, самі подивіться:

Більш того, ця історія посіла #1 місце в 2019 році за популярністю у жанрі "Еротика" та #2 місце серед усіх книг на Літнет! Я досі кричу від щастя та не вірю! Дякую, що були такими активними, коментували, ставили зірочки... бо саме це зробило її популярною! Та навіть на цьому нагороди не закінчилися, бо книга "Любов — вибір, Любов — вічність" також посіла #2 місце у бестселерах в жанрі "Еротика"!!! Дякую, що купували її, це неймовірно! Дякую за те величезне кохання, що отримала та продовжує отримувати ця історія!

Ну що, переходимо до Диявола? Ця дилогія стала найвизначнішою для мене в цьому році :) От, чесно, я пишаюся цією книгою)) Нехай думають, що в мене зірка на голові) Але я вважаю, що ця книга на багато рівнів вища за всі мої інші)) З книгою "Навіть Диявол заслуговує на кохання" було пов'язано багато хвилювань, бо здавалося, що читачі не зможуть таке прийняти... але ви змогли! І навіть більше... ми посіли #2 місце в бестселерах у жанрі "Фентезі"! ДЯКУЮ!!! Я не вірю досі, що знайшлося так багато близьких мені людей, які зрозуміли цю історію та повірили в неї!!! Я від вас у захваті! Як ви знаєте, зараз розпочалася публікація другої частини "Навіть Диявол вміє кохати" і навіть тут... ви здивували мене своїми емоціями та щирістю! Ми вже в ТОПі!!! І я щиро вам за це вдячна! Ну й, до речі, у скарбничку важливого... я увійшла у новий жанр - Фентезі)) І мені здається досить непогано))

Історія "Ти, моє життя" з'явилася дуже спонтанно) Адже була написана мною ще в 16 років, і я ніколи не думала, що покажу її читачам) Але одного дня щось перемкнуло... Чесно, я не вірила, що її високо оцінять... адже рівень там в мене дуже слабкий... але, здається, вам сподобалося! І я зрозуміла, що історії, написані на великих емоціях... не можуть не зачепити читача! Думаю, саме це ви і відчули, читаючи) Тому книга посіла #2 місце в жанрі "Короткий любовний роман" за рік! Дяяяякууую!

Джейс та Аманда)) Я наважилася і розпочала серію книг про друзів Ханни та Макса) Дуже цього хотіла і щаслива, що вдалося реалізувати) Але ця книга, на жаль, не стала настільки популярною, наскільки... могла би бути)) Вражаючих рейтингів тут не буде) Але для мене важливо те, що знайшлися читачі, яким вона сподобалася :) Мабуть, для мене "Моя особлива ̶н̶е̶залежність" не виявилася настільки близькою, як інші... і ви це відчули) Але я дякую усім, хто захопився витівками Джейса, перейнявся історією Аманди та щиро вболівав за цю пару! Дякую, що купували цю книгу! Чи буде продовження серії... поки під великим питанням)

У 2019-ому я знайшла свою споріднену душу, свою подругу та свого співавтора - Аліску кохану Ольгіч!!! І ми разом створили маленьке дитинча "Хелловін: Загадай бажання". В моєму житті це був один з найпрекрасніших досвідів! Ми нічого не очікували від нього, але дякуємо щиро всім, хто розділив 31 жовтня разом з нами!!! Дякуємо за підтримку та теплі відгуки!

Загалом, цей рік був неймовірним! Чесно, найважчим у моєму житті! І зараз ваш автор у трохи пом'ятому стані)))) Але не хвилюйтеся, моє натхнення завжди зі мною))) ПРОСТО ДЯКУЮ, ЩО ВИ ЗАВЖДИ ПОРУЧ! 

А тут можна подивитися рейтинги на усі мої книги за рік:

ПЛАНИ НА 2020 РІК

Боже їх так багато, що здається я здуріла!))))) Ну, в першу чергу, це продовження і закінчення диявольської дилогії :) Але є й інші книжкові ідеї, про які хочу розповісти. Давайте так, прив'язуватися до дат не будемо, бо життя мінливе) Але в планах є написання легкого та короткого любовного роману з чорновою назвою "Вляпалася в Каву(о)". Роман буде дуже динамічним, пристрасним, з гумором ;) Мені не хотілося б цю історію навантажувати соціальними проблемами, як я це люблю робити) Тому вона буде реально легкою, але хвилюванням місце теж буде ;) Далі в планах є продовження нашої співавторської праці з Алісою) Скоріше за все це буде все ж продовження Хелловіна, але можливо і щось новеньке ;) Що ще на вас чекатиме?) Фентезійний роман про Дракулу, який описуватиме життя легендарного персонажа в сучасних реаліях) Насправді ця книга пов'язана з дуже гучними новинами, про які я поки не можу говорити ;)) Ну й на додачу... продовження серії книг про друзів Ханни і Макса... зараз на черзі Мері та Марк. *Він думав, що вона справжній ангел, а вона виявилася його власним демоном*. Дуже хочу зробити дилогію, але... я поки не впевнена, що це насправді те, що ви дуже чекаєте))) Отже, у наступному році на вас чекатиме чимало історій і деякі з них обов'язково будуть безкоштовними! ;)

А тепер до інших планів. На початку 2020 року на вас чекатиме оновлення обкладинок усієї серії про Ханну і Макса. Це єдині книги, які залишилися в мене без професійних обкладинок)) І це дивно, адже вони найпопулярніші)) Виправимо скоро! Буде дуууже гарно, обіцяю! Далі як ви знаєте я вже почала роботу над коректурою усіх книг і нові вже пишуться з коректором) Праця важка та затратна фінансово... тож усе поступово) До речі, перша книга трилогії вже відредагована) Зараз працюємо над першою книгою Диявола) 

А тепер до великих планів! Я дуже сильно мрію про дві речі — власний сайт та можливість роздрукувати для вас хоча б невелику кількість примірників! Адже ви так часто питаєте)) Ці плани пов'язані між собою, бо сайт — це буде зручна платформа, де ви зможете купувати книги та робити передзамовлення. Усе це займе чимало часу та чимало грошей, тож я навіть боюся загадувати! Але так хочеться, щоб усе вийшло! Зараз я дивлюся дуже далекоглядно... і навіть вже мрію про сувенірну продукцію для вас)) Наприклад, хотіли б, щоб у вас був такий кулон з написом "4:00 — ∞", як Макс подарував Ханні? Або тимчасове татуювання для зап'ястя у вигляді перевернутого хреста як у Єви? В мене безліч ідей, і в голові вже ціла колекція)) Навіть вигадала подарункові набори ;) Короче, мрійниця Аня сподівається, що колись це все справді можна буде придбати на її сайті :) А поки просто дякую за те, що ви мене надихайте на усі ці плани!

З Прейдешнім Новим Роком!

Ну і на останок, щиро вітаю вас, мої кошенятка, з наступаючим 2020 роком! Я бажаю вам наступного року ставати сильнішими, щасливішими та впертішими)) Бо все це вам знадобиться у досягненні власних цілей! Я бажаю вам бути здоровими, закоханими, завжди мати привід для радості та щирої посмішки! Я хочу, щоб на ваших полицях завжди були цікаві книги, а у ваших серцях найтепліші моменти! Нехай наступний рік стане ще кращим для усіх нас! Пам'ятайте завжди, що ви особливі! Ви великі молодці! Я вас дуже сильно люблю, ціную та просто нестерпно обожнюю! 

Ваш люблячий автор, Аня

P.S. Вітаю усіх колег з власними перемогами та бажаю сил та величезного натхнення надалі!

12 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти

Бажаю, що усі плани вв тебе здійснилися!!! і НАВІТЬ З ТОРИЦЕЮ))) ПРОРОКУЮ ЩО ЧЕРЕЗ РІК ЧИСЛО ТВОЇХ ПІДПИСНИКІВІ СЯГЛО 10000 ))))

Ого-го)) дякую, сонечко!

avatar
Любка Баранюк
28.12.2019, 05:27:56

Анна ви прекрасна письмениця, тож кожну вашу книгу я очікую з хвилюванням. Історію про Мері і Марка чекаю з нетерпінням. З усіх ваших кгиг що я читала, в мене нема лідера, бо кожна ваша книга це шедевр, і зачаровує по різному. Історія про Ханну і Макса дає повірити в справжнє кохання, підтримку друзів, і просто в те що мрії збуваються. Но Історія про Диявола це просто вибух. Ця книга неперевершенна, вона перевертає мою свідомість. В мене не вистачає слів щоб описати яка вона неймовірна.
Анна я дуж вам дякую що ваші книги зявилися у моєму житті????
З наступающими святами, щастя, натхнення і позитивних емоцій. Нехай наступающий рік буде для вас щасливий і сповнений сюрпризів, і щоб всі ваші мрії здійснились, бо ви на це заслуговуєте.

Любка Баранюк, Ой, такі слова, що голова від щастя кружляє)) І я дякую вам за те, що ви з'явилися у моєму житті! Дякую, що читаєте усі мої книги та підтримуєте! Дякую за відгук про Мері та Марка, бо це дає розуміння того, що на них ще чекають)) Міцно обіймаю!

avatar
Юліанна Бойлук
28.12.2019, 10:07:37

Одна відома людина (не пам'ятаю точно хто) сказала: "Мрії мають бути або божевільними, або нездійсненними, інакше це не мрії, а плани на завтра". Анічко, нехай твої мрії будуть легко здійсненними і втіляться в життя ще раніше, ніж ти можеш уявити! Це неймовірні плани на 2020, щиро зичу, щоб все здійснилося!!!
P.S.: дуже рада, що ви з Алісою думаєте над продовженням спільної роботи))) Якщо пам'ятаєш, я пророкувала це ще в жовтні, ви такі позитивні! Молодці, хай все буде якнайкраще!)))

Юліанна Бойлук, Сонечко, як я дякую за ці слова! Оця фраза прямо надихнула мене! Точно, треба мріяти масштабно))) Дякую, що вірила в нас з Алісою з самого початку, обіймаємо!

avatar
Алиса Ольгич
27.12.2019, 23:24:53

Кохана, ти мій кумир))) бажаю успіхів і втілення всіх планів)))) і всіх твоїх мрій! ;) ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Показати 2 відповіді
Алиса Ольгич
28.12.2019, 11:04:15

Анна Котляревська, Ні. Все))

avatar
Karolina
28.12.2019, 01:11:33

Ваав, Ви настільки хороша, класна, цілеспрямована, позитивна , і цей список може продовжуватись просто вічно, Людина , у Ваших книгах я і так черпаю натхнення , а після таких слів і великих планів, які я вже бачу в майбутньому у дії, мені хочеться теж бути такою , як Ви! Тому що Ви і Ваші книжі це джерело натхнення, а також спокою, у кожну книжку, коли занурюєшся ти відчуваєш її магічність просто....спасибі Вам за все… за Вашу працю і за те , що ділитеся із нами такими планами і довіряєте нам, ми завжди готові Вам у всьому підтримати, бо це все дійсно варто того... Спасибі Вам ще раз і з прейдешнім Новим роком)

Karolina, Кріхітко, ви завжди мені такі слова пишите, що очі на мокрому місці) Та то від щастя)) Ви з читачами й надихаєте мене бути кращою! Дякую за такі приємні слова! Бо вони наповнюють зсередини і рятують у важкі хвилинки)) Мої читачі надзвичайно важливі мені, і ви праві, я дуже вам довіряю) Розповідати негатив я не люблю, але мені дуже цінно те... що я можу розповісти не тільки про успіхи, а й про невдачі... про мрії)) Бо знаю, що хай там як буде у майбутньому, але моя велика родина мене підтримає! Ще раз і я вам дякую... безмежно!

avatar
Юлія Кібало
28.12.2019, 01:00:36

Про кулон гарна ідея)))) З наступаючим))) Нехай Ваші мрії реалізуються)))

Юлія Кібало, Таких ідей ще багатенько, але поки не буду розкривати усі карти)) Дуже дякую!

avatar
Катя Шевченко
28.12.2019, 00:26:05

З наступаючим Новим Роком! Вітаю з цими перемогами. Впевнена,що у наступаючому все,що задумано збудеться. А ми будемо Вас підтримувати і чекати нових захоплюючих історій. І з любов'ю перечитувати старі. Кохання та натхнення!!!

Катя Шевченко, Катюшо, дякую вам! Відчуваю підтримку та енергію, яку ви та інші читачі даруєте!! Хочеться ще більше і більше робити для вас! Тож енергетичний запас полон - це головне, значить, усе буде))

avatar
Марина Салывин
27.12.2019, 23:57:16

Вітаю з уже існуючими успіхами! Та успіхів у здійсненні таких, дійсно, грандіозних планів!

Марина Салывин, Дякую дуже-дуже! Такі грандіозні, що страшно)) Але страшніше не втілити задуманого)))

avatar
Уляся Смольська
27.12.2019, 23:43:42

Анют, я щиро вітаю тебе і радію твоїм досягненням! Ти чудова письменниця, красива дівчинка і талановита особистість! Такий чуттєвий пост написала, такий щирий! Нехай все задумане здійсниться! ❤️❤️❤️

Уляся Смольська, Дякую, Улясю! Не думала, що так багато вийде, але понесло)) Усе розповіла як на духу))) Сподіваюся, що наступний рік буде продуктивним)

avatar
Luda Tkachuk
27.12.2019, 23:22:26

Аня!Ви класна!!!

Luda Tkachuk, Дякую! У класних читачів повинен бути класний автор ;)

avatar
Стефанія Лін
27.12.2019, 23:15:58

Сподіваюсь всі твої мрії стануть реальними))) Ти заслуговуєш цього))) Всі досягнення, плани, все-все настільки просочене радістю, що читаючи твій блог усміхалася))) Тому вірю, все вийде)))

Стефанія Лін, Писала щиро, сама усміхалася)) Дякую за підтримку, люба! Схрещую пальчики, аби хоч щось здійснилося))

avatar
Іса Тарк
27.12.2019, 23:12:05

Вражаючі результати!!! Бажаю не зупинятись, а творити нові шедеври!!!
З наступаючим!!!!

Іса Тарк, Дякую, сонечко!))

Інші блоги
Знайшла свої оповідання на сторонніх сайтах
Той самий момент, коли я ніхто і звати мене ніяк, але випадково знайшла свої короткі оповідання на сторонніх сайтах. З одного боку навіть радісно стало, ну типу хтось помітив, хтось вкрав. Але з іншого боку розумію,
Чи знають ваші знайомі про те, що ви - письменник?
Доброго часу доби, читачі та автори)). Як там ваші вихідні пройшли?)) (Пройшли... :_( ). Особисто я писала, співала, прибирала і так по колу. З новин? Тільки що опублікувала нову главу "Моєї мрії", тож приємного читання
Привіт!
Для Вас сьогодні у мене є знижка на книгу. (не) твій малюк - Я вам підходжу! Я молода, здорова! Я згодна не на всю суму! - Дівчинко, ти поняття не маєш у що вплутуєшся, - якби я перебувала в іншому становищі, то була б вдячна
Новий тиждень, нові сюрпризи?)
Відразу так багацько знижечок! Її зведений жах - Забирайся з моєї спальні! - Зведений брат не думає йти. - У цьому будинку немає нічого твого чи твоєї матусі, раджу це запам'ятати! - Він не приховує зневаги до мене. -
Про майбутню книгу
Всім привіт! Я тут новенький. Активно зараз пишу першу книгу циклу "Танок між світами". Не хочу одразу виставляти готові глави, бо, напевно, їх ще перепишу. Думаю, за місяць половина книги буде вже доступна. Надіюсь що
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше