Другий День народження

Доброго часу доби, читачі та автори)). 


Прекрасна дата нині на календарі, не вважаєте?) Адже сьогодні рівно два роки, як Ліна Діксон - Ліна Діксон). Так, саме 12.10.2022 я розпочала писати "Гру без правил" - свою першу оприлюднену книжку. Тому саме цю дату я вважаю офіційним початком свого письменницького шляху. 

*Тут можна похлопати*

Знаєте, сьогодні вранці я прокинулась із таким ж відчуттям, з яким прокидаюся на свій День народження). Тільки телефон не розривається від привітань, і ніхто навколо не знає, чому у мене такий хороший настрій)). 

До цієї події я також намалювала ось такий малюночок (не судіть суворо, я самоучка, у якої з інструментів вказівний палець на правій руці та IbisPaintX):


AD_4nXcMMgfeXN0mXvE--UpMZv4usdl0S-muriyralD3-LnK8XVhS_8xaHUXv4YwxjbwOl0oOQKYQyzO_MUEYzuu7YxSmR--QPW53tMG705zu6Ujc0iCqrZzKCCjdqbxd2flUjT0NpSsVKeG-DKQ3-KEMvSF5so?key=uUjtqW1P-ms80_H7eeC0wQ

P.S. малювала за референсом із Пінтересту

Також я оновила візуал і мені вдалося змінити псевдонім із латини на кирилицю. Тож не губіть мене тепер :)

А тепер перейдемо до основної теми цього блогу). Думаю, ви помітили, що я підкреслила те, що "Гра без правил" була лише моєю першою опублікованою книгою. А були ще й не опубліковані :). Сьогодні ми про це і поговоримо. Тож влаштовуйтеся зручніше, а ми поїхали :) 

 

Вперше думка щось добровільно написати виникла у мене в років 11-12. Це була фентезі історія (Ліна, яка усім завжди втирала, що ніколи не писала фентезі). І вона більше була схожа на сценарій до мультфільму Діснею. Я не знаю, як взагалі додумалася до такого, але все ж... За сюжетом цієї, як я її розумно для свого віку називала ⁠✷повісті✷, у якомусь королівстві у королівській сім'ї Чорномора, його дружини (я не пам'ятаю, як її звали) та старшої доньки Атланти народжується молодша дівчинка Океаніда (піймала крінжа :_) ) із від природи аквамириновим волоссям. Але після її народження татко тікає кудись за моря. Чого? Я уже не пам'ятаю :_). Мати править країною та згодом помирає. І тут у Океаніди починають з'являтися магічні здібності. А саме вона має магію води (ну як Ельза снігом чаклувала у "Крижаному серці" так і вона водою). Мати помирає і старша сестра стає королевою замість матері і молодшу не любить (ну це класика). Атланта ще не вміє правити державою і королівство занепадає. Океаніда раптом згадує свої якісь дитячі спогади про батька і вирішує його шукати. Вона тікає із палацу. Йдучи через якісь там магічні гори, ліси та всіляку таку маячню вона доходить до океану, на дні якого поселився її тато, у якого, як виявилося, також були магічні здібності. Там у них пройшов якийсь бій, Океаніда перемогла, після чого батько впізнав у ній свою доньку. Вони разом повертаються у королівство, наводять там порядок, усі щасливі, хепі енд. Це все у мене було повністю записане на папері від руки, але той рукопис я загубила(. Віднесла на горище, коли у шафці прибирала, і там вони і зникли кудись(. Можливо, колись знайду. Тоді й покажу). 
Також була ідея для другої частини, але сюжет для неї я трохи спіонерила із мультсеріалу "Рапунцель" (саме не повнометражного фільму, а 2D серіалу. Угу, такий є). 

Наступним твором мого темного минулого був той самий детектив, який я писала на зарубіжну літературу, і саме з моменту написання якого я відчула особливу жагу до письменництва. Твір називався "Оманлива зовнішність". Мені тоді було років 12. За його сюжетом у школі викрадають вчительку (з козирів зайшла (⁠ ͡⁠°⁠ ͜⁠ʖ⁠ ͡⁠°⁠) ). Ну як викрадають, вона зникає. І троє "розумних" учнів вирішують її знайти. Головна героїня Клара та її друзі Марія і (напевно) Денис. Вони знаходять якісь там уліки типу записок, старого телефону за батареєю, чи каблучки зниклої вчительки у її кабінеті. Я вже не пам'ятаю, що з чим пов'язане. І в результаті виявилося, що її викрала інша вчителька ಠ⁠∀⁠ಠ. (Бідна Світлана Іванівна, якій довелося цю маячню читати та оцінювати). А "Оманлива зовнішність" твір називається тому що викрадена вчителька здавалася типу "злою", а та, що викрала "доброю". Що, що? Обґрунтована мета антагоніста? Його психологія? Логіка дій УСІХ персонажів? Та ні, не чули⁠ (⁠ ͡⁠°⁠ ͜⁠ʖ⁠ ͡⁠°⁠). Цей літературний шедевр у мене був також повністю записаний від руки. І також зник на горищі :_).
Також у мене була ідея для другої і третьої частини, але я уже слабо пам'ятаю їхній сюжет. 
Далі розпочинається ера, коли я грала у (як я тоді її бачила) супер круту гру лише для крутих дівчат. Клуб романтики. 

Чому мені соромно усвідомлювати свій вік, коли я в це грала? :_)

Це був 2020-2021 рр. Тоді мені дуже подобалася детективна історія "Я полюю на тебе". Варто віддати належне, що її детективний сюжет був дійсно хорошим та продуманим. На відміну від того, що я писала. А писала я, на секундочку, фанфік за цією історією. Фанфік по Клубу романтики. Молодець, Ліна, нічого кращого не можна було придумати. І тут я маю для вас сюрприз. У мене збереглися фото цього рукопису. Тому зараз, як то казав один чоловік, прохання одягнути антикріжновий скафандр і читати мій блог із космосу, тому що:


AD_4nXcimHD-Vb10xpAh9COmYwL51ZEHEek51TL5ToH9oIUlI5XktflJLwJzKz-QhaNEt8w7tsRfin1avVz4qbd35g5dA9i0l_1WRFY2W0uBdPvC8819Ls3Te8jjacPWuY52IHju-Y_Lrtvc_0yEbYuBo96UZrkJ?key=uUjtqW1P-ms80_H7eeC0wQ

Чому у неї долоня розміром з око? :_). Що у них з виразом обличчь? :_).


AD_4nXdWM5TuZ5s0iwE9w5TZai7X_GucQ_qMa-J19L0B2teQ7WpSNzPgfRQwVEmdMoeVRSV8S_kdlvXh5NQNZjhGowYsu4hVU50Os9CnktPiaYn0DIrRzlNtycP3GhBdx7QoMSWpd2-ua3pe89B3JmMhLJwhZC-e?key=uUjtqW1P-ms80_H7eeC0wQ

ಠ⁠‿⁠ಠ

Без коментарів. 
У цьому зошиті був записаний ручкою увесь фанфік, приклеєна до обгортки намальована мною ця шедеврообкладинка і, якщо не помиляюся, ще й ілюстрації всередині були. Ось такий от хендмейд. 
Також і тут я вигадала сюжет для другої та третьої частини (на трилогії мене тягнуло). У другій там я взагалі ледь не усі історії, які на той момент у Клубі романтики існували в одну зв'язала. (Краще б саморозвитком зайнялась). 

Це з того, що було записане вручну. А були ще й сценарії, які так і не реалізувалися (на щастя). 
"Гру без правил" я, до речі, також почала писати в зошиті. Ідею писати в електронному варіанті мені дала моя мама, за що я їй дуже вдячна. 

 

Ось таку еру крінжу та кам'яного віку я пройшла, аби почати писати так, як я пишу зараз. Тож з власного досвіду можу сказати, що усе приходь з практикою). Яка мораль цього блогу? Придумайте її самі ;). 

Ну а також я хочу вам подякувати за те, що ви всі у мене є :). Ось так просто). Усвідомлюючи, скільки всього було на моєму шляху, щоб мати написану потужну, шикарну детективну тетралогію, декілька оповідань та інших книжок, мати таку велику, активну та люблячу аудиторію у майже сотню (усіх закликаю зробити таки сотню :) ) осіб... Я б не досягла цього всього без своїх близьких та вас ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️. Тому сьогодні я обіймаю вас по-особливому міцно. Неймовірно усіх вас люблю❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️. З любо'ю, ваша Ліна)❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

9 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Ріна Март
13.10.2024, 10:16:17

Щирі вітання! Бажаю натхнення, посмішок та побільше радощів у житті! ❤️

avatar
Ірина Скрипник
13.10.2024, 09:14:53

До речі, Ліно, ви ж наче цікавитесь історією? Чи правда, що в часи Римської імперії Європа вже називалась Європою? Бо в усьому, що стосується історії, я — Роман.

Показати 2 відповіді
Ірина Скрипник
13.10.2024, 09:50:41

Ліна Діксон, Як тоді говорити за Ісландію, якщо не західна частина північної Європи? Ісландія ж тоді ще наче не була заселена

avatar
Віка Лукашук
13.10.2024, 08:27:40

Віка була б не Вікою, якби продерши оченятка не пішла в інстаграм, а звідти хутенько на Букнет шукати Ліну Діксон) Лелечки! Я вже переполохалася, думаючи де ж Ви поділися! Але таки знайшла:)
Рада, що змогли змінити псевдонім)))
А тепер до справи! В таку прекрасно-дощову погоду із хатою на голові, я хочу побажати Вам купу натхнення, а також вірних друзяк: хірурга, вчителя мови і детектива)
З іншого побажаю, аби мрії здійснювались, погані люди обходили десятою дорогою, а настрій був на всі сто:) Пишіть, малюйте та радійте життю❤ Ви досягнете справжнього успіху) Не сумнівайтеся)))

Показати 6 відповідей
Ліна Діксон
13.10.2024, 09:39:31

Віка Лукашук, :)

Вітаю Вас♥️
Гарна ілюстрація!)
Аж у самої настрій піднявся))
Натхнення♥️

Ліна Діксон
12.10.2024, 13:58:52

Ангеліна Александренко, Дякую)❤️

avatar
Ніка Цвітан
12.10.2024, 13:04:56

Вітаю)) Ви пройшли вже досить серйозний шлях. Продовжуйте творити, у вас це гарно виходить))

Ліна Діксон
12.10.2024, 13:58:43

Ніка Цвітан, Дякую❤️❤️❤️❤️

avatar
Полiна Крисак
12.10.2024, 12:11:23

Мої вітання

Ліна Діксон
12.10.2024, 12:18:40

Полiна Крисак, Дякую)

avatar
Ірина Скрипник
12.10.2024, 11:41:30

Вітаю з річницею! ❤️❤️❤️
2 роки — це вже доволі серйозний термін, обіймаю :)

Ліна Діксон
12.10.2024, 11:44:35

Ірина Скрипник, Дякую :)❤️❤️❤️

avatar
Олеся Глазунова
12.10.2024, 11:34:26

Ліночко, вітаю з річницею!
Обожнюю Діснеївські мультфільми і точно дивилася ю відео з таким сюжетом.
Ахааа) вчителька зникла... Це перед контрольною ???
Гарна палітурка. Подобається хендмейд)))
У Вас вийшов чудовий малюнок!
Обіймаю ❤️

Ліна Діксон
12.10.2024, 11:36:40

Олеся Глазунова, А бен його знає хто, коли і куди зник _:). Щиро дякую)))

avatar
Вікторія Вецька
12.10.2024, 11:33:02

Вітаю❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ліна Діксон
12.10.2024, 11:33:40

Вікторія Вецька, Дякую)

Інші блоги
Відпишіть, чи бачите картинку в цьому пості?
12 розділ (перезалив, бо вчора щось зображення не підгрузилося) Рання весна принесла із собою прохолоду, вологий запах землі та перші сором’язливі паростки зеленої трави, які пробивалися крізь ще сірий і холодний
Спойлер наступного оновлення "Жертовний камінь"
— Христос Воскрес, — тихо промовив Гнат, його голос був спокійним, але в ньому все ж відчувалася внутрішня напруга і хвилювання, які він не зміг повністю приховати . — Во істину воскрес.- відповіла я, а також
Воскресаємо?
Добрий ранок, любі зомбі. Будемо воскресати? Ловіть нічну проду на "Мій ректор — гусь". — Анабель…— ледь посміхнувся він, проводячи пальцями по моєму волоссі. — Половина з них не може додуматися
Другий День народження
Доброго часу доби, читачі та автори)). Прекрасна дата нині на календарі, не вважаєте?) Адже сьогодні рівно два роки, як Ліна Діксон - Ліна Діксон). Так, саме 12.10.2022 я розпочала писати "Гру без правил" - свою першу оприлюднену
Lets go!!!)
Ловіть знижечки!) Заволодій мною - До контракту входить все, що я забажаю, - бос нависає зверху, обпалює обличчя своїм диханням. - Ми так не домовлялися, - заперечливо хитаю головою, це занадто! - Ти належатимеш тільки
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше