Щось нове

Доброго  дня, звертаюсь  до  авторів  хто  пише   в  жанрі  ужаси, трилер, містика. Роблю  блог  щоб  знайти  однодумців  які  працюють  в  цьому  напрямку, на  цій  платформі  переважають  твори  любовних  романів, фентезі з  ельфами  і  драконами, але  є  читачі  які  потрибують роботи з  іншими  жанрами, Тому  пропоную  вам,  щоб  зацікавити  саме  цю  аудиторію,  скидати  посиллання  або  назву  свого  твору  під  цим  записом, є  читачі  які  вже  вас  чекають  і  будуть   коментувати  ваші  книги, давайте  добавимо  чогось  нового.

18 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Єва Лук'янова
19.10.2023, 17:22:42

Привіт усім! Я пишу в схожому жанрі, тому що в моєму романі буде дуже багато моторошних моментів, загадок, атмосфера мертвих лісів, занедбаних замків, багато незрозумілих і моторошних речей, хоча роман в жанрі підліткової фантастики. Якщо вам цікаво, ласкаво прошу)

Вітаю!
Пропоную Вашій увазі своє оповідання - трилер
Одного разу на вулиці Степовій
https://booknet.ua/account/novels/view?id=408861

Показати 3 відповіді

Румель, Дякую.
Помилки та суржики - це моє. Помилки, скоріш за все від неуважності. А от суржиком я думаю. Розумію, що на папері треба більш правильно формулювати речення ніж в своїй безтолковці, але досить часто я просто не помічаю цього.
Але я працюю над собою )

avatar
Олег Стець
13.10.2023, 14:46:42

"Свічка", не зовсім зрозумів кінець, помітив певний стиль автора, оцінка 7/12. За твір Полум'я", поставлю теж 7/12, є у тексті суржик не сподобалось лише це, а так досить не погано.

avatar
Олег Стець
11.10.2023, 15:50:53

Прочитав "Дзеркало",книга цікава,трішки глибини не хватає, тобто більше героїв відкрити, і описати зовнішньо, моя оцінка 7/12,

avatar
Олег Стець
10.10.2023, 15:07:00

Пояснюю чому 12 балів, 1- бал книга не читаєма, 2-бали теж не читаєма але кілька сторінок усилив, 3-бали прочитав але на силу,4- бали є сюжет, але губишся в подіях і не стиковки,5-балів є сюжет але, він не цікавий,6-балів є сюжет посередній,7-балів є сюжет цікавий,8-балів сюжет цікавий і відповідає жанру, тобто в ньому присутні елементи містики,хоррор,трилер. Тепер уже закінчуються аматори 9- балів сюжет цікавий і тримає тебе в напрузі ,тобі цікаво що буде далі,10-балів захоплюючий сюжет ,коли ти читаєш без перестану,11-балів це уже профі коли ти повністю погрузився в атмосферу і тебе просто не відпускає,12-балів це вершина, коли книга тебе настільки вразила що ти ще довго не можеш відійти, залишає осадок приємний,готовий її ще раз прочитати. Я вважаю що боятись не варто, так ви себе зможете перевірити як автор,і я думаю що це буде цікаво усім

Показати 49 відповідей
Катерина Лилик
11.10.2023, 13:57:19

Дмитро Євтушенко,...

Мабуть, варто написати окремо, бо Румель не бачить моїх коментарів)

Я не вірю геть ні у що) Ні у бога, ні чорта, відьом і таке інше. Те про що я пишу ніяк не освітлює мої власні проблеми або страхи, просто історії, які мають відношення до певного гріха. Мабуть, у мене добре виходить, що читач вважає, що я маю відчувати усе це насправді. Це лише уява мене як автора. Усі ці історії окремі, проте вони пов'язані, тому це і є цикл. У кожній з них на фоні розвивається головний сюжет, проте наголос саме на історію, а не на той сюжет) Книжок буде 7 - по одній на кожен смертний гріх. Так, я не вірю в бога, проте, це не означає, що я не користуюся ним, наче фентезі істотою у своїх історіях)
Мені здається, ви не побачили, що вони описують те саме місце подій?) Село я люблю лише як відпочинок з друзями — не більше. Для мене це колорит) Там багато забобонів існує та фольклору) Це мене й цікавить) Атмосфера стає напруженою, бо люди зникають. Саме зникають і не має переселення душ чи ще чогось)) В останній книжці це все зобразиться і я дам відповіді на усі запитання) Можете оцінювати, я не ображаюся ні на що)

avatar
Румель
11.10.2023, 13:40:41

Діана Козловська і її твір "Полум'я", прочитав і ділюсь враженням: Знову життєвий сюжет, горе оковитим не зальєш, депресивний сюжет і знову трагічне завершення, не щасливе подружжя, і втеча від самого себе. Питання до автора, чи є у вас якась фобія?.

Румель, Ви, мабуть, не бачите мої коментарі))) Я нічого не маю спільного з тим про що пишу) Просто можу це уявити, або перейняти з того, що бачу в інших) Ці книжки пов'язані, проте, історії кожної людини різні) Дякую, що прочитали)

avatar
Румель
11.10.2023, 13:43:45

Оцінюю одразу три твори, "Дзеркало" 9/12, "Свічка" 8/12, "Полум'я" 8/12.

avatar
Румель
11.10.2023, 01:06:06

Діана Козловська і її твір "Свічка", прочитав і ділюсь враженням: Автор любить мабуть сільську місцевість, бо події відбуваються саме там уже у другому творі, мене більше зачепила драматична історія героїні, не дружелюбний колектив, і низька самооцінка дівчини, це більше про самотність і приниження, дуже життєво написано, я лише не зрозумів кінцівки твору, героїня померла?, якщо так, то відчого вона не прокинулась?, і моя рубрика питання до автора, як ви думаєте відьми по справжньому існують?.

Румель, Я вже писала))) це цикл творів. Вони зникають. Можу кинути спойлер, у третій книзі буде те саме. Бо вони пов'язані. Сільську місцевість я люблю лише у вигляді відпочинку на один день з друзями.)) І ні в кого я не вірю) ахахха це новий гріх. Тому історія саме така)

avatar
Румель
10.10.2023, 18:52:13

Діана Козловська і її твір "Дзеркало", я прочитав, і ділюсь враженням: Автор має талант це однозначно, історія цікава (якщо автор не проти можу поставити бал), я відчув у творі більше містики і забобони, кінець трагічний, але мене приємно вразив, видно що над твором добре попрацювали, однозначно рекомендую. І ще рекомендую читати твори у пізній період доби, так буде атмосферніше. У мене є питання до автора, чи ви вірити по-справжньому у переселення душ?, як у вашому творі. Берусь за наступний ваш твір.

Румель, Щиро дякую) Так, оцінюйте, ми усі домовилися, я не ображатимуся)

Немає ніякого переселення душ, там буде інше) Це є цикл книжок, у кожній описується певний гріх) У другій книжці розкривається загальна історія трохи більше, у третій ще більше. Це, типу, ще міні детектив) Є "пасхалки"))) Проте історії різні)

Щодо питання, я не вірю ні в Бога, ні у потойбіччя))) Ні у магію, ні у містику)) Просто подобається атмосфера та щось з розряду "скла" та жаху) Це для мене наче байка)

Забобони я спеціально описую, бо то є колорит для мене))) Ще й село) Люди схильні вірити у подібне, тому стільки й забобонів)

Так, і взагалі планується сім книжок, бо сім гріхів)

avatar
Dark Overlord
10.10.2023, 16:47:04

Я готую серію оповідань в жанрі "містика/жахи". Однак, не поспішаю їх публікувати, адже не люблю ділитися сирим, недоопрацьованим, невичитаним та навіть банальним твором. В печі зараз готуються оповідання про маленьку дівчинку, в будинку якої привиди, про випадок на дорозі з моторошним чудовиськом, про болотну тварюку та інші. Якщо є бажання, то підписуйтесь, щоб потім ознайомитися з цими творами.
Я зростав на Стівені Кінгі, тому найбільше орієнтуюся саме на жахастики різного сорту.

Dark Overlord, Ну якщо ви прихильник Стівена Кінга, то ваші твори щонайменше, це трохи вичавити душу) А як максимум, вирвати її з людини)))

avatar
Міло Севіч
10.10.2023, 17:47:59

Трилер Викрадення, закінчений
https://booknet.ua/book/vikradennya-b415565

Румель
10.10.2023, 18:08:42

Міло Севіч, Прийнято, очікуйте.

avatar
Катерина Лилик
10.10.2023, 17:44:19

Триллери:
Одкровення https://booknet.ua/book/odkrovennya-b417269
Мій ангел https://booknet.ua/book/mi-angel-b412202


Містика:
Шепіт https://booknet.ua/book/shept-b417737
Скарб на дні https://booknet.ua/book/skarb-na-dn-b417760

щось середнє між драмою і триллером:
Кам'яний простір https://booknet.ua/book/kamyanii-prostr-b415334

Румель
10.10.2023, 18:08:16

Катерина Лилик, Прийнято, наступні у черзі,очікуйте.

avatar
Олег Стець
10.10.2023, 11:55:45

Пропоную від себе, створити рейтинг книг, які будуть тут пропонувати свої твори автори, і оцінювати їх по 12 бальній системі, з розгорнутим коментарем, хто не боїться критики долучайтесь. До прикладу твір Тетяни Гищак має уже від мене 8 балів, і зараз на першому місці, далі хтось ще добавить бали і так по наростаючій. Список Буде оновлюватись після підрахунків балів що місяця. Буде цікаво хто вийде в лідери.

Показати 3 відповіді

Олег Стець, А чому саме по 12-ти бальній системі? Зазвичай оцінюється по 5-ти чи 10-ти бальній системі, щоб легше орієнтуватися і виводити середній бал.

Я пишу у цьому жанрі також) Маю цикл книжок) Виходить дещо психологічний трилер з жахом) Дуже люблю читати такі теми) Додала до бібліотеки вашого "Новачка")

Показати 4 відповіді

Олег Стець, Добре) чекатиму) Дякую)

avatar
Тетяна Гищак
09.10.2023, 11:32:52

Привіт!
Пропоную своє містичне "М'ясо": https://booknet.ua/book/myaso-b418361

Показати 5 відповідей
avatar
Олег Стець
10.10.2023, 10:28:16

Тетяна Гищак, З самого твору я зрозумів що жіночий колектив дуже не дружелюбний, задум автора дуже цікавий, тому повинно бути продовження, моя оцінка 8/12, це досить високий бал.

avatar
Олег Стець
09.10.2023, 12:50:06

Як що можна мені теж прийняти участь у вашій спільноті, тим більше це мій улюблений жанр.

Румель
09.10.2023, 18:53:15

Олег Стець, Так, будемо раді, саме тому ми тут :)

Інші блоги
Не пропустіть!
Дуже солодка знижка на історію!) Сім'я у спадок До появи ЦЬОГО чоловіка у моєму житті все було тихо, розмірено, розплановано. Я повільно, але впевнено йшла до своєї цілі. І я явно не очікувала, що як тільки ВІН увірветься
❤️ Візуалізація: глава 25 та анонс ❤️
Всім привіт. Публікація 25 глави переноситься на післяобід. В якості компенсації ділюся бомбезною візуалізацією. Як ви зрозуміли, буде досить спекотно))) Цього разу від імені Олівки.
Два нові БонуснІ розділи!
Вітаю всіх, друзі! Вирішив переглянути структуру нашого твору і дещо трохи змінив! А саме додав нові перші два розділи, через що всі інші теж змістилися на два вперед! Ці перші два розділи розкривають сюжет лише поверхнево,
Ви мене здивували)
Слава Україні! Ви мене здивувалиJ) Так-так, ви. Мої читачі. Коли я давала присвяту своїм пташечкам на початку книги «Вектор ризику», то звісно очікувала фідбеку, бо трохи не вірила, що зможу
Sympathies And Confessions
Вітаю всіх, нарешті стартанула новинка "SYMPATHIES AND CONFESSIONS" - це маленькая романтична шкільна історія, з долею еротичних сцен та драми. Історія на даний момент є завершеною та єдиною в циклі без продовжень, але графік виходу
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше