Давайте поспілкуємось про першу книгу, автора...

 

Я починала знайомство з творчістю саме з книг Анни Харламової, Мар’яни Долі та Лаванди Різ. Ще була одна авторака Вікторія. Її «Одержимість» і «Шосе сліз» довело мене до самих сліз. Шкода, що її творчість зупинилася тільки на двох неймовірних книгах. Хоча я всього, лише раз зловила її на букнет.

Ці неймовірні авторки зробили мій світ іншим. Я зрозуміла, що давно марила письмом. Я знала, що це моє, адже ще з дитинства я намагалася створювати свої історії й писати вірші. Погано виходило, але я була ще дитиною. І тому мені теж захотілося. Я теж запала ідеєю писати.

Чесно, я ще молода й інколи не можу передбачити своїх думок, або своїх вчинків. Може, бути так, що сьогодні я, думаю, про одне завтра інше. Сьогодні в мене одна думка, а завтра вона змінюється. Я часто шкодую про сказане мною. У моєму девізі немає: «Спочатку думай, а потім говори». У мене все з чіткістю до навпаки. Я спочатку ляпаю, а потім мучаюсь, що я не те мала наувазі, або не те хотіла висловити й це мене терзає досить довго. Тому зараз я мало, що коментую, або мало спілкуюсь. Адже потім терзаю себе сильніше.

Про авторок, які мене надихнули я ще досі згадую. Інколи, коли мені сумно, я знову починаю читати їхні твори. Я, напевно, ніколи не забуду про їхню творчість. Мабуть, до старості пам’ятатиму їхні твори й те, що читала й буду знову, і знову перечитувати. Такий уже я фанатик. Хоча фанатиком мене важко назвати, бо я мало коментую. Я знаю, що це важливо, бо сама марю тим же. Але така вже я некоментована читачка.

От і вчора мені стало сумно. Я відкрила книгу «Зграя» своєї улюбленої авторки Лаванди й почала читати. Отримала масу задоволення, адже історія Нікі мене неабияк вразила. Ця войовнича альфа просто заполонила мене. Я пережила всі її емоції й розтавання з близькими їй людьми. Вульфени дивовижні створіння і я в цьому переконалася. Особливо парочка Тіма та Ніколь. Я не буду спойлерити, бо буде досить незвично для мене.

А з якими авторами вперше зустрілися тут ви? Яка була ваша перша книга і, які залишила про себе враження?

Дуже цікаві ваші думи, поки знайшла вільну хвилину.

Дякую, що були тут зі мною. Ціную кожен коментар і кожну думку.

Гарного всім та насиченого вечора, а, головне, тихого.

Ваша Марі.

 

12 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Лоре Лея
10.08.2022, 18:20:49

Першою тут прочитала "Брудні розмови" Анни Харламової, а далі понеслось) зараз кожного дня відкриваю нових чудових авторів і пишу власні книги, вчусь, хочу робити якісний текст, що чіпляє)

Марі Керімей
10.08.2022, 18:24:24

Лоре Лея, О, а моя перша була "Я твій бос!". Це взагалі була перша, яку я тут прочитала. Хоча я довго не наважувалась писати. Напевно рік з копійками тільки читала, а потім уже почала писати) Дякую, що поділилися зі мною)

avatar
Мар'яна Доля
06.08.2022, 20:10:11

Дякую, дуже несподівано і приємно побачити у вашому блозі згадку про себе))
Я вже й не дуже пам'ятаю, які перші книги були прочитані мною на Букнеті. Здається, я починала читати книги учасників конкурсу "Міські легенди" та "Сучасна Попелюшка" зокрема точно пригадую Вітольда Пайгерта і Лію Щеглову, а далі вже почала читати різні жанри і багатьох авторів.

Показати 3 відповіді
Марі Керімей
07.08.2022, 00:36:35

Мар, Щиро вам дякую) Це взаємно)

avatar
Тетяна Котило
06.08.2022, 22:27:07

Цікавий блог). Перша книга була "Не хвойда" Уляни Пас. Прочитала на одному подиху. Пам'ятаю, як тоді надихнулась даним твором, що вирішила й собі спробувати піти далі дитячих казок, які писала на той час)).

Показати 3 відповіді
Тетяна Котило
06.08.2022, 23:28:51

Alesia, Так, саме Устина Цаль. Помилилась(

avatar
Галина Левтер
06.08.2022, 23:01:28

Перша книга, прочитана на Букнеті - Ерін Кас «Проти долі. Зустрітися знову». А потім — «Геніальна дурепа» Інни Камікадз. А там понеслося: Тетяна Котило, Вірона, Тарас Мельник, Влада Холод, Устина Цаль, Наталія Дев'ятко, Наталка Черешня.
Книги, від сюжету і мови яких просто дах зносить, і які і постійно в бібліотеці: «Негожий» і « Геніальна дурепа». ( Я просто закохана в творчість Інни Камікадз). Що саме вразило: оригінальність сюжету і ненав'язлива мораль) .

Марі Керімей
06.08.2022, 23:22:22

Галина Левтер, Бачила твір Інни Камікадзе і ніяк не наважувалася прочитати, а тепер розумію, що багато чого пропустила. Дякую. Тепер моя бібліотека наповнилася хорошими книгами))

avatar
Alesia
06.08.2022, 23:04:34

Марта Грейс "Екскорт по камертону" - це була перша авторка з якої почався для мене Букнет. Роман був у заморозці, але так зачепив, що й через певний час повернулася до нього.
Далі була Ульяна Соболєва - кожен твір - постріл в серце, потім Устина Цаль - кожен роман в пам'яті та кожен - насолода.
Бібліотека поповнюється постійно, але ці автори - улюблені назавжди!!!!

Показати 5 відповідей
Марі Керімей
06.08.2022, 23:19:56

Alesia, Дуже вам дякую. Вже всі додала до бібліотеки ❤️ Буду читати❤️

avatar
Лара Роса
06.08.2022, 21:37:30

Першою я, мабуть, прочитала "Нестерпну наречену..." Ольги Обської, у березні, здається. На той час ця легка приємна історія дала можливість відволіктись від кошмару навкруги.

Марі Керімей
06.08.2022, 23:03:46

Лара Роса, О, я ще не чула про такого автора. Потрібно заглянути. Дуже вам дякую за те, зо поділилися зі мною))

avatar
Ліка Радош
06.08.2022, 21:42:37

Першою книгою, яку я прочитала був роман Уляни Пас, тоді я ще не реєструвалась на сайті! Після реєстрації читала книги Ерін Кас)

Марі Керімей
06.08.2022, 23:03:01

Ліка Радош, Зараз вони дуже популярні. Рада за них і, за нас, що ми можемо тішитися їхньою творчістю. Дякую, що завітали)))

avatar
Богдана Малкіна
06.08.2022, 22:48:51

Точно не пригадаю. Здається, то була книга Ерін Кас)

Марі Керімей
06.08.2022, 23:00:54

Богдана Малкіна, О, багато хто читав книги Ерін Кас, і мене це так тішить. Тут вже не одна читачка чи автор відгукується на її твори. Дякую, що поділилися.

avatar
Галя Миронюк
06.08.2022, 22:31:08

Перша книга прочитана мною(ще тоді без реєстрації,але саме вона стала поштовхом до неї) "Мрія метелика" Лії Щеглової! Чудова книга із сумним фіналом,але така захоплююча!!! Наступними я прочитала
неймовірно цікаві книги Вікторії Івасенко" Одержимість" і "Шосе сліз".І все ..я пропала.Я підсіла на Букнет ,як на наркотики.Я читала кожну вільну хвилину,щоразу відкриваючи для себе чудових авторів!Мені здавалося,що мені не вистачить книг,часу...Але,кожного дня відкриваю для себе чудову історію і це трішки відволікає від страшного сьогодення!

Марі Керімей
06.08.2022, 22:59:34

Галя Миронюк, О, яка я рада, що не одна прочитала книги Вікторії, сумно тільки, що вона більше так і не з'явилася тут. Я б хотіла читати ще її роботи. Дякую, що поділилися. Відмітила, що ми маємо спільну рису. Я теж читала, мов божевільна не лягаючи спати по дві ночі.

avatar
Лео Нур
06.08.2022, 20:35:43

Перша книга на сайтi була ще до реєстрації Тала Тоцка " Я не Монте-Крісто". Чудова історія , яка сильно змінила моє ставлення до любовних романів в принципи. Мені пощастило прочитати її ще в процесi написання. )))Далі була наукова фантастика , про особливих дітей Juli Pencil Обдаровані. Під каптуром. Немеш Іван , з його "Щоденником вбивств", шкода що вже не пише. Кейтлiн з її книгою про чорного мага Xeron А потім видбувся конкурс "Три слова" , де я зустрів багато авторів )))

Марі Керімей
06.08.2022, 21:05:06

Лео Нур, Дуже цікаво. Кейтлін теж читала і тісно спілкувалася. Немеш Іван зараз пише, але він на Аркуші. Я теж з ним знайома. Була справа, що й спілкувалися. Зараз, нажаль, він покинув писати тут, але не покинув назавжди. Він обрав для себе свій шлях. Почитаю ще й книги Тали, я давно хотіла заглянути до неї. Дякую, що поділилися)) Було цікаво))

avatar
Ірина Кузьменко
06.08.2022, 18:52:52

Серія книг «Прокляті сини» стали моїми першими прочитаними книгами на Букнет, й далі понеслося :-) Стефанія Лін, Уляна Пас, Аня Харламова, Ерін Кас, Даша Новицька, Ольга Сова ❤️ та інші) Зараз менше читаю, але все одно намагаюся своїм любимим авторам приділити увагу…

Марі Керімей
06.08.2022, 19:09:32

Ірина Кузьменко, О, Ерін Кас я теж читала. І Уляну Пас. Хоча почала уже після своєї творчості, тож часу у мене майже не лишилося. Зараз вистачає лише на свої книги і інколи читати. Хоча це буває раз у два місяці. Ех... А були часи. ❤️

avatar
Софія Вітерець
06.08.2022, 18:45:21

А я навіть не пригадаю, чиї книги тут я прочитала першими й що це було) Коли я читала до того, як зареєструвалася тут (а саме ця сторінка і є моєю першою і єдиною), то навіть на назву платформи не звертала уваги) Я просто ловила цікаві сюжети, не запам'ятовуючи жодних назв. Та й чесно кажучи, пам'ять на назви й імена у мене просто жах)))

Марі Керімей
06.08.2022, 18:49:50

Софія Вітерець, Хі-хі, розумію. Спочатку в мене теж так було. Але з часом я згадала по історіям, які читала. Я просто знову натрапила на них і ще раз перечитала. Я багато колись читала і теж не всіх пам'ятаю, але ці чотири авторки врізались мені в пам'ять, мабуть, до старості.

Інші блоги
Мінімальна ціна на "Невірного"!
Всім привіт! Для моїх читачів, які підтримують книгу на старті, зробила мінімальну ціну на передплату! Знижки з цієї ціни не буде, а незабаром вона виросте. Тому, хто хоче купити вигідно - поспішайте це зробити! "Невірний.
Знижка 20% - "Джуліанна. Змінити долю"
Дорогі читачі! Сьогодні (10.05.2024) діє знижка 20% на мій роман: "Джуліанна. Змінити долю" Анотація: Померти в один момент не страшно, страшно в наступний момент опинилася в зовсім незнайомому місці. Принаймні, саме
А тепер уявіть, що ви самі собі малюєте ілюстрації
От сталося щось із ШІ і він за день-два припинив своє існування. Як тоді будуть виглядати ваші візуали? Особисто я не маю якогось точного стилю в малюванні, але можу припустити, що якось так
Прода та мрія на вихідні
Повертаюся до вас з новою главою Мідь та Золото . Наступна глава вже запланована на 11.05. Скоріш би вихідні. Мрію поспати трохи довше ніж п'ять годин. А ви як? Прикріплюю шматочок з нової глави Раптом його тіло
Куточок психолога: Протилежності притягуються
Довгий час жила з думкою про те, що у парі притягуються протилежності, такі собі магніти з різними полюсами. Він - як ларьок з шаурмою на автовокзалі, а вона - як мішленівський ресторан, або він - спокійний та непохитний як
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше