❤результати 2020.Подяки.Лонгрід, але з картинками❤

Привіт, в цьому пості я хочу як і всі написати результати свого творчого року як в реальних проектах, так і на букнет. Це буде справжній лонгрід, бо пунктів буде багато ахаха)) Але сподіваюся, ви не надто занудьгуєте)))) Отже, поїхали...

(До речі, тут є картинки, так що якщо ви їх не бачите - поновіть сторіночку) 

 

РЕЗУЛЬТАТИ РЕАЛЬНИХ ПРОЕКТІВ(НЕ БУКНЕТ)

  1. Виграли з друзями президентський грант від Міністерства за проект збірки оповідань «Сусіди» )) Тож збірочка вийде друком наступного року))

 

  1. З іншою компанією друзів видали збірку «Потайсвіт»( до речі, у мене все ще є примірники, тож може когось зацікавить?)

 

  1. Написали цілісний роман одразу вісьмома авторами +____+(автори частково з «сусідів», частково з «потайсвіту»). Правда, з цим романом і його долею ще нічого не зрозуміло. Також я подала його він нас всіх на «Коронацію слова» в останній момент ахахаха)))

 

  1. В видавництві на розгляді і тп. любовна збірочка =))) Вона ухвалена, однак там поки що не дуже зрозуміло що до чого і як все буде мінятися, але все одно...))) Напишемо це в який-неякий результат))

 

  1. Написала оповідання в збірку жахастиків для підлітків +___+, для видавництва «Академія», не самвидав)) Тут ще займаємося доопрацюванням текстів)) Але цей текст просто нереальний)) Буквально вчора ми голосували за порядок текстів, розставляли їх від найнестрашнішого до найстрашнішого... І я була дуже рада дізнатися, що мій текст визнали другим найстрашнішим...)) Для людини, яка зазвичай пише СЛР, це просто нереально круто))) Я собою задоволена)) 

 

  1. Дописую оповідання в майбутню друковану збірку «ПОТАЙСВІТ 2)»

 

      7.  Готуємо також до друку і весняну збірочку про кохання.

 

 

 

ТЕПЕР ПОГОВОРИМО ПРО РЕЗУЛЬТАТИ НА БУКНЕТІ

  1. Відредагувала декілька старих романів і виклала їх тут, на букнет. Це романи «ВІЛ. Моя боротьба», «Мій дегустатор» та «Магічне кохання. Турнір на виживання», який зараз видалений з букнету. Однак все одно редагування було слабкуватим ахаха)) Треба ще над цими романами попрацювати))) 
  2. Написала 4 з половиною романи повністю з нуля. Шостий на чверть. Всі  на конкурси.

    Два на конкурс «Кохання і місто»( «Барбі» та «Блокбастер»), два на конкурс «Кохання не купити»(точніше, один написала, інший ще пишу))).

На конкурс «Кохання не купити» я написала роман «Зіграй мою наречену», який зараз посідає  1 місце за популярністю на конкурсі і має 582 зірочки, 891 бібліотеку  і 689 коментарів)) Для мене, людини з 421 підписником(а на початок викладки цього роману, півтора місяці тому, їх взагалі було двісті), це доволі непоганий результат))) 

Також на цей конкурс я пишу роман «Така собі мільйонерка», який на даний момент посідає 3 місце за популярністю на конкурсі =))) Кожен з них я пишу за місяць))

  1. Взяла участь в усіх конкурсах оповідань/повістей на букнеті.

10.1. На конкурс «Закон і порядок планети онлайн» написала оповідання «Я та мій булер. 9 кіл пекла». Тут моя героїня практично проходить кожне з цих 9 кіл пекла... Символічно, що це оповідання займає 9 місце за популярністю на конкурсі(а за зірочками аж 7 ахаха). Писалося оповідання за один день, тож я все одно ним задоволена. 

10.2. На конкурс «Містичні прикраси» я написала твір «Каф письменниці», який за зірками знаходиться на 2 місці серед усіх конкурсних робіт. =)) Чесно, я покладала на нього надії, але...)) В будь-якому випадку, я задоволена цим твором)) А ще, це оповідання  передбачило конкурс супергеройських романів ахахаха))) Саме в такому конкурсі і змагалися головні герої мого «Кафу письменниці».

  1. Взяла участь в більшості авторських ініціатив на букнеті. Зараз напишу парочку, які згадаю.

 

11.1 Написала оповідання "Моя п'ятниця #14. Програне Ель Класіко, дощ і зустріч, яка змінила моє життя" для збірки про кохання «Кохання-це....  В збірці також є твори таких авторів: Мар'яна Доля Хелен Соул Надія Голубицька Крися Інка Вікторова  Ана Пест Lina Alex Тоня Калина.

 

11.2 Написала оповідання «Тейкер. Я заберу твій біль» для супергеройської збірки, всі оповідання збірки можна почитати тут . Головний персонаж цього оповідання перекочував в мій роман «Час Героя», який я продовжу писати як тільки закінчу писати "Мільйонерку".

11.3. Написала з Анною Пахомовою оповідання «Останнє кохання Аластара» до творів на тему #ХелловінськіЖахастики, написати які надихнула всіх нас Ана-Марія Еріш.

11.3 Взяла учать в усіх марафонах/флешмобах взаємного читання.

11.5 Взяла участь у флешмобі «Кохання це я».  

11.6 Сама почала один читацький марафон))

11.7 Була ініціатором написання авторами «Різдвяних спешалів» від авторів романів. Співавтором ідеї став мій друг, Стю Слейтерус. Отут можна знайти теги та посилання на перші п'ять спешалів))

 

12. Написала перший твір в співавторстві на букнеті, оповідання «Останнє кохання Аластара». Анна Пахомова, дуже радію, що ми це написали, це моє найулюбленіше оповідання за цей рік...)) Я писала розділи від демона Аластара, а Аня від відьми Нісси.  Ані «Каф письменниці», ані інші мої оповідання на букнеті та для друкованих проектів за цей рік не запали мені в душу так само сильно, як цей наш твір.

Виявляється, я в захваті від співавторства +___+ Хочу написати ще щось в співавторстві)) З Анею і з іншими також)) Це дуже цікавий і крутий досвід.

 

13. Знайшла купу друзів і взагалі крутих людей))

Ана-Марія Еріш — особлива для мене людинка і найкраща подруга)) Одна з двох людей, чиї книги я читаю(всіііі)). А ще саме її твір «Спалений міст» вважаю головним претендентом на перше місце в конкурсі «Кохання не купити». Люди, реально це просто бомба. Не розумію, чого у нього небагато прочитань. Якщо ви ще його не читали, зазирніть. Поки що я не читала нічого кращого з конкурсних робіт, серйозно.

Стю Слейтерус — найкращий друг +___+ Так, це його книги я також читаю тупо всі ахахаха))) Ми розвіртуалені друзі, бачилися всього раз, але буквально тиждень тому відмічали річницю дружби))) Ти класний, без тебе мені було б дуже нудно ахахахха))) Дякую тобі за все))) (ну що, Стю, додала достатньо???)) Тепер про тебе не найменше, бачиш???))) Ні, серйозно, дякуююююю))))) Дякуюююююю)

Анна Пахомова - хороша подруга і добра, хороша людина) До її творів я також заглядаю)) Вважаю її одним з найсильніших моїх конкурентів на конкурсі. Аня круто пише і її твори «Спадщина з сюрпризом» та «Від селянки до дружини мільйонера» також заслуговують на перемогу в конкурсі))  Ще одна людина, з якою я знайома не тільки віртуально))))) І єдиний мій співавтор на букнеті)) Поки що))

Лiра Воропаева — крутий організатор і просто незамінна людинка в наших небукнетівських, реальних проектах))) Хочу бути такою ж зібраною, як ти))) Сподіваюся, ми разом виграємо ще не один президентський грант ахахах)) Ну або щось ще)))  Третя людина зі списку, з якою ми вже розвіртуалені)) А ще, ми живемо в одному місті, так само як і з наступною моєю людинкою...))

Леся Найденко — ще один мій конкурент ахахахаха))) Її роман також бере участь у конкурсі «Кохання не купити». Олеся — хороша людина і, сподіваюсь, в майбутньому стане хорошою подругою)) Четверта людина з цього списку, з котрою ми розвіртуалилися =)) Ми, до речі, живемо в 15 хвилинах одна від одної)))

Наталія Девятко (Natalia Devyatko)— людина, з якої мені реально хочеться брати приклад! От реально, це саме та людина!)) Хотілось би мені писати описи так само круто, як вона)))

Так само я продовжу брати приклад з працьовитих людей, які дійсно ведуть за собою, з наших, не побоюся цього слова, топових авторів Стефанія Лін Анна Харламова Анна Котляревська Іса Тарк Юліанна Бойлук Ксана Рейлі та інших))) Ви молодці і дійсно надихаєте таких як я!)) 

Також радію трохи ближчому знайомству з творчістю та взагалі з авторами:

Ліна Алекс Kate Mag  Олена Скуловатова Тарас Мельник Дарья Новицкая Оля Дзюба Оксана Кириченко (Aillin Ai)(окреме дякую тобі за круту критику ЗМН, вона мені дуже допомогла)... Насправді, авторів навіть більше, пробачте, кого не вписала, а то я той блог писала б дні три ахахах)) 

А ще хочу подякувати всім своїм любим читачам, а особливо тим, хто залишає коментарі під моїми творами:

Анна Багирова Kv Kv Джулія - ви троє - мої найбільші натхенниці)) Дякую вам за ваші коментарі, вони підтримували мене дуже довго і підтримують до сих пір. 

 Наталья Русанова Наташа Горецька Lena Grishina

 Оксана Nadia Gorinchin Анастасія Сютковська Наталія Яна Дячук ВІра Макаревич 

Олена Шеремета Olya Vynnyk Леся Ярема Наталія Заболотня Мілена Роуз Ната

Всім вам також дякую за те, що регулярно коментували мої роботи))) Ну і авжеж дякую всім іншим моїм читачам)))) Люблю вас всіх))) Дякую від щирого серця за вашу підтримку!

 

А також дякую Букнет за можливість розвиватися в моїй улюбленій сфері!

 

Наступного року планую зробити не менше, ніж цього ахахахах)))

По-перше, дописати романи на конкурси(так, на вас чекає ще одна новинка в супергеройці, тож квест 4 романи/4 місяці продовжується))) 

По-друге, написати роботу в співавторстві)

По-третє, почати викладати мій роман "Артефактор"(ох, це буде мій улюблений роман з не СЛР, він написаний вже на третину і чекає свого часу)

 

А головне, я хочу писати краще.

Сподіваюся, у мене це вийде)) Для цього я таки намагатимусь переходити на українську мову в побуті! Російськомовна в реалі я, здається, дійшла якогось певного рубікону. Треба переходити на українську. 

Друзі-письменники, також дякую кожному з вас, ви всі мене надихаєте! Вітаю вас з наступаючими святами, бажаю здійснення всього запланованого!!!

 

 

18 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Ана-Марія Еріш
31.12.2020, 10:21:53

А от до мене тільки що дойшло, а чого це про Стю більше пзахахахахаха?)

Показати 7 відповідей
Ана-Марія Еріш
31.12.2020, 16:11:25

Стю Слейтерус, Я вже всьооо знаю)

avatar
Наташа Горецька
30.12.2020, 22:11:15

Вітаю Вас із неймовірними досягненнями. Дякую за згадку у блозі це дуже приємно)
Вітаю Вас із прийдешніми святами,бажаю творчого натхнення)

Холод Влада
30.12.2020, 22:12:11

Наташа Горецька, дякую, Наташо))) Мені дуже приємно)) Радію, що ви є серед моїх постійних читачів)) Дякую за підтримку))

avatar
Kv Kv (Julia Lime)
30.12.2020, 15:40:03

Навіть подумати не могла що в кінці року ще буду мати таке звання ))))))бо чесно зізнаюсь спочатку навіть соромно якось було писати деякі коментарі , не хотілось образити автора , а тут ще й подяка ))))))) натхнення вам у новому році і ще більше подоланих творчих вершин!!! ВІТАЮ З НАСТУПАЮЧИМ НОВИМ РОКОМ!!!!!

Показати 6 відповідей
Kv Kv (Julia Lime)
30.12.2020, 21:50:09

Холод Влада, ❤❤❤

avatar
Juli Pencil
30.12.2020, 21:41:16

Ви неймовірна людина, справді. Досі вражаюся, як можна за 4 місяці написати 4 повноцінних романи... Мабуть, це найбільший блог з досягненнями за цей рік на Букнеті)))

Показати 3 відповіді
Холод Влада
30.12.2020, 21:49:40

Juli Pencil, дякую за підтримку, мені дуже приємно знати, що тут є так багато щирих авторів, як ви)))

avatar
Ана-Марія Еріш
30.12.2020, 21:18:02

Як приємно❤ ти теж дуже важлива для мене❤❤❤

Показати 5 відповідей
Холод Влада
30.12.2020, 21:45:26

Ана-Марія Еріш, треба-треба =____= Хто, якщо не я

avatar
Леся Найденко
30.12.2020, 21:17:20

Якщо тебе колись вивчатимуть у школі, то діти задовбаються перелічувувати твої досягнення))
Дуже рада, що ми нарешті зустрілися!
Сподіваюся, наступного року на нашому "корпоративі" зберетья більше людей))) Обіймаю!♡

Холод Влада
30.12.2020, 21:19:07

Леся Найденко, ахахах)) блін, це кращий комент з усіх, реально)))))))) ахахахахахахахах))

Я теж радію)) І сподіваюся, ще не раз зустрінемось))) І, можливо і в більшій компаніі, так)) Але і вдвох непогано) Тим паче, живемо так близько))))))))

avatar
Дара Гончар
30.12.2020, 19:45:28

Вітаю вас з вашими досягненнями. Ви молодець. Так тримати!!

Холод Влада
30.12.2020, 19:49:25

Дара Гончар, Дякую)) мені приємно, що ви мене підтримуєте))) бажаю вам всього найкращого в новому році))

avatar
Анна Пахомова
30.12.2020, 19:14:07

Я теж пишаюсь, що ми подружились!)) Писати з тобою в співавторстві було дуже приємно і легко! Це був позитивний досвід))
З прийдешніми тебе святами, щастя і нових звершень в новому році!) Багато читачів і море задоволення від улюбленої справи!)

Холод Влада
30.12.2020, 19:16:21

Анна Пахомова, Дякую, Аню)) Цікаво б було написати колись з тобою якийсь повноцінний роман х) але то вже після конкурсів і якщо в тебе буде час))) реально радію, що Букнет допоміг нам познайомитись))))

avatar
Холод Влада
30.12.2020, 19:14:40

Не встигла прочитати коментар, як авторка його видалила, хм))

avatar
МелIса
30.12.2020, 19:11:45

Коментар видалено

avatar
Стефанія Лін
30.12.2020, 16:23:18

Дякую за згадку)))) Тішусь, що можу бути для когось прикладом, хоч і неочікувано))) Ви молодець, думаю вже з вас треба брати приклад, особливо з активності)) Це чудово, що маєте такий запал, нехай він не гасне)) Вітаю з кількістю перемог у 2020, це все наполегливість, а в 2021 бажаю ще більше здобутків ❤

Показати 3 відповіді
Холод Влада
30.12.2020, 17:09:06

Стефанія Лін, :))) сподіваюсь, новий рік принесе всім нам ще більше позитиву) дякую)))

avatar
Джейн Лоурен
30.12.2020, 15:37:43

Це просто неймовірні результати та досягнення! Пишаюся Вашою працьовитістю, вона справді вражає... Так тримати!)
Веселих свят❤

Холод Влада
30.12.2020, 15:47:20

Джейн Лоурен, дякую)) Вас теж зі святами) Нехай новий рік принесе нові цілі і, авжеж, досягнення) Я вірю, що коли людина наполегливо працює, це завжди приносить результат. Головне не здаватися.

avatar
Ліна Алекс
30.12.2020, 13:54:28

Це реально круто! Наснаги тобі на майбутні звершення!

Показати 2 відповіді
Ліна Алекс
30.12.2020, 15:31:04

Холод Влада, Навзаєм))

avatar
Юліанна Бойлук
30.12.2020, 14:29:37

Моя ж ти зірочко!!! Коли прочитала своє ім`я ледь не розплакалася))))) Дякую, що так високо мене цінуєш!!! Я захоплююся тобою, твоєю невтомною працьовитістю!!! Ти велика молодчинка! Щиро бажаю тобі перемоги і міцно обнімаю))))) Ти прекрасна!!!)))

Показати 3 відповіді
Холод Влада
30.12.2020, 14:36:31

Юліанна Бойлук, ^____^

avatar
Віка Скаттер
30.12.2020, 14:21:22

Яка Ви молодець...У мене немає слів, Ви стільки всього встигли зробити за цей рік. Вітаю, Вас, з усіма досягненнями, книгами і всім хорошим, що трапилося цього річ. Нехай Ваш наступний рік буде не менш продуктивним, сповненим позитива та натхнення))) З наступаючим ♥️

Холод Влада
30.12.2020, 14:29:26

Віка Скаттер, дякую)) Мені дуже приємно, правда))) Рік дійсно видався хорошим)) Бажаю і вам втілення всіх ваших задумів в життя... А ще бажаю побільше часу на письменництво)) Як на мене, саме вільний для творчості час — наша головна проблема) Точніше, часта його відсутність))

avatar
Анна Багирова
30.12.2020, 13:55:54

Ой, так приємно!✨ Дякую!⭐

Показати 3 відповіді
Холод Влада
30.12.2020, 14:27:57

Анна Багирова, дякую, що ви зі мною)) сподіваюся не розчаровувати вас в майбутньому...)) ахахах)) хоча знаю, ви часто не надто задоволені поворотами долі в моїх романах ахахах))) Але мене підкупає ваша щирість) Думаю, ви класна людина і в реалі)) ще раз дякую))

avatar
Вадим Колоток
30.12.2020, 13:46:08

СЛІВ НЕМА...

Показати 10 відповідей
Вадим Колоток
30.12.2020, 14:12:38

Холод Влада, Дякую.

Інші блоги
Качок
Книга допомагає подолати внутрішні перешкоді під час тренування від початку до кінця досягнення результату. Книга написана із справжньої історії життя.\ Підписуйтесь на мій аккаунт ))
Подвійна новина!
Супер знижка! Супер пропозиція! Подвійна помилка з босом Усвідомити, що моє минуле дно - виконано! Розпочати життя з нового листа - DONE! Зустріти чоловіка - готово! Наробити купи помилок з цим чоловіком - на базі! Все життя
Маю для вас класні новини.
Класні новини полягають у знижці) Хочу тобою володіти - Ти моя на цю ніч, - величезні долоні стискають мою талію. - Ні! Ви неправильно зрозуміли ... - У цій кімнаті ти підкоряєшся моїм правилам, - моторошний незнайомець
Знижка на історію Андрія та Анастасії-Валерії!
Вітаю, сонечка!!! Запрошую до знижки на роман, "Крила рудого Янгола". На вас чекають: Перше кохання; Розлука; Зустріч через роки; Протистояння та справжня почуття. Уривок. — Валеріє! Відкрила очі, адже
шукаю редакторів
Вітаю шановне товариство. Шукаю людей, які розуміються на редактурі текстів. Терміново потрібно відредагувати оповідання. Можливо хтось цим займається. Буду дуже вдячна.
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше