Неформат №4

Всім піс!

   Вже другий раз переписую блог: перший раз все видалилося бо закрив не ту вкладку в браузері xD 

   А може то знак, що краще не "світити" задуманого? Пора подумати про наслідки? А... @@@ з тим! Порося полізло на стіл...

Сьогодні 13! Хоч і не п'ятниця, але час для прямого тексту настав!) Дивно, але та осіння і дощлива погода за вікном завжди вміла сподобити мене на написання всякого роду графоманщини.

На початок маю сказати, для тих, хто захоче мене звинуватити  в тому, що я чіпляюся до бідних жінок, типу мудак, тільки їх аналізуєш, от візьми конвеєрних!

Взагалі, хотів би подякувати авторкам СЛР, якби не вони, букнет уже давно б відправився в небуття, а саме їх стараннями я зараз можу зібрати певну аудиторію. Яку? Це вже інше питання.

Тим більше, творчіть - вона безлика. От тільки деяким простіше перевести тему суперечки в особистісний контекст. Але, менше з тим.

З цікавістю спостерігав за певним обговоренням в блогах. О, так! Сьогодні ми поговримо про все відверто і в іменах!  (Курв@, знову він починає якісь незрозумілі вияснення - чути крики із задніх рядів)

Ви ж самі хотіли прямо все почути?

Для інших, хто піде по моїх слідах, скажу лише, що краще зробіть другий, окремий від письменницького, акаунт і там уже починайте писати все, що думаєте, бо підписників це явно поубавить. Але мене вже, як кажуть, могила поправить :)

І так, поговоримо сьогодні про Імпотент В'ячеслава Третяка.

Що я можу сказати, еротика. Досить пряма. До прикладу як і Мрія метелика Щеглової Лії. Тут, правда, буде більше подробиць. Скажу наперед, що Імпотента я дочитав до 19 розділу, а Мрію через сторінок двадцять. Не пишіть мені тут, типу, як ти можеш взагалі судити про щось, не дочитавши до кінця? Можу. І буду. Часом, щоб зрозуміти можу я читати щось чи ні, достатньо двох сторінок.

В метелику було багато динаміки і емоцій. В Імпотенті багато роздумів. Чому не дочитав? Можливо, продовжу, просто головні герої мені не імпонують. В Імпотенті, чоловік, що простив зраду, в метелику - головна героїня, що відчуває себе святою і навіть не може допустити про себе поганої думки, але ж все-таки надіється... xD Що прийде поганий, але поганий тільки він.

В кожному разі, мова не ідеальна, але на загальне враження це не має вплинути.

І по Щегловій. Я, як читач боюся, щоб вона не була автором одного твору, але всі ці сумніви мають розвіяти інші твори, до яких поки не дійшла черга. Можливо, метелик дав занадто високу планку, так як тягне до нього саме пережитість подій. Їх відчуття. Таке буде важко "прожити" в уяві, розумієте? Але, поки є на шляху ще пару різних авторів, зокрема ніяк руки не дойдуть до Вернік...)))

І тепер прямо про інших. Хотів спробувати на зуб Норткерр Гудими, але там на початку знову пара закоханих, а я, поки, перенаситився тими відносинами xD Потрібно трохи відпочити.

От кого ще раз хотів би відмітити за підготовку то Слободяна, завжди продуманий і пророблений сюжет, от з останнього, що читав Останній нокаут . Навіть обкладинку змінив xD, старається, як може xD Життєвий досвід "рішає", але деяка робота над русизмами і грамотність могла б винести його роботи на інший рівень. Ну, але то на його совісті. Знаєте, от є випадки коли я можу висунути претензії по твору автору. Але тут їх мінімум. Можливо, якби писав так, як Ворожеска в Іскра то було б ідеально, але. Не все відразу. А от в цілеспрямованості і працьовитості йому не відмовиш.

Пробував на зуб на днях Манон Леско і Мілу Кострицю. Дівчата пишуть і стараються, але на даний момент мені чомусь здається, що їм замало банального життєвого досвіду, але це лише питання часу.

Ще одна замітка. Читав Мар'яну Долю. Не знаю, але чомусь трохи просто. От якби взяти Дурського і Долю і зробити гібрида то зайшло б. Не знаю, бракує в неї якоїсь глобальної думки. А от в Дурського я поки читав, не зустрів нічого несерйозного. Розумієте? Нічогісінько НЕЛОГІЧНОГО! Взагалі. От якби він перехилив пару гальб пива і став писати, думаю я би це також почитав xD Якось все занадто механічно.

Читав Лонглі. Ще той експериментатор. Тільки от, читаючи, боїшся куди це все може привести xD

І ще трохи особистого. Є людина, яка має досить хороший результат. Трохи пряма, але така як є. Можливо, вона би була хорошим критиком, але більше мовчить. Це жінка. І вона не ділить речі на темні і білі. Але не будемо псувати її бізнес-зв'язки.

От ви скажете, для чого я критикую і так твори, автори яких стараються? Просто про інших, мені сказати нічого. Але, поки, я ще не до всіх придивився xD

Гарного всім вечора!

 

 

 

 

 

16 коментарів

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
КТГорошко
14.10.2020, 11:10:15

Свіженько
Гібрід Дурського та Долі заслуговує на стартап))

Показати 6 відповідей
КТГорошко
15.10.2020, 09:16:19

Мар'яна Доля, Ну, хоч не СЛР)))

avatar
Morik
14.10.2020, 12:29:37

В котре зустрічаю Ваш блог і мене не полишає питання: якщо книги СЛР та інші любовні історії вам не подобаються, то навіщо ви їх читаєте?

Показати 45 відповідей
Zinkevych Ihor
14.10.2020, 23:44:16

Манон Леско, Цілком підтримую.

avatar
Іван Дурський
14.10.2020, 23:35:11

А хто сказав, що я так не роблю?

Zinkevych Ihor
14.10.2020, 23:41:05

Іван Дурський, xD
Значить три гальби мало))))) Але не до мого стану, коли збоку сидить писар, а я диктую xD

Той карантин примусив мене глянути на тутешні блоги (шо сі називає "ат нєчєва дєлать")... Офігіваю кожного разу. Спершу від кількості тих, хто пропонує промокоди, візуалізації і т.д. і т.п. Потім помітила закономірність щодо солодкавих коментів тих, хто за роки здружився. Далі пішли блоги новачків, яким не подобалось те, що в топі якась муть на межі порно, ще й неграмотна. Всі люто коментували: "так, то є проблема, але шо поробиш - таке життя..." Зрештою, змирилися, а самі новачки кудись поділися. Блоги знову зарясніли промокодами :)))
І тільки коли почалися блоги з критикою (або ж критиканством, кому як), стало цікаво. Бо часто коментарі цікавіші за сам блог. І в них нема тої солодкавості, що в інших. Тому саме такі дописи привертають найбільше мою увагу зараз (от халепа, карантин знову продовжили до кінця року.... Блоги фореве!). Й одразу наперед скажу: ні, жодного критикованого твору я поки не читала й не збираюся їх читати найближчим часом.
Коротше кажучи, до чого я те все вела? Критик(ан)и продовжуйте свою справу, хоча би заради коментарів. Автори - сильно не ображайтеся, бо як в кожному анекдоті є доля правди, так в кожній критиці можна щось для себе взяти (або ж і ні) :)

Показати 11 відповідей
Zinkevych Ihor
14.10.2020, 16:37:52

Вячеслав Третяк, Я б витримав. Зненавидів, але витримав xD

avatar
Мар'яна Доля
13.10.2020, 21:13:56

"Якби губи Никанора Івановича та приставити до носа Івана Кузьмича, та узяти скільки-небудь розбещеності, яка у Балтазара Балтазаровича, та, мабуть, додати до цього ще огрядності Івана Павловича - я б тоді негайно наважилася..." (с)

Показати 2 відповіді
Вячеслав Третяк
13.10.2020, 22:06:33

Мар'яна Доля, Супералегорія!

avatar
Вячеслав Третяк
13.10.2020, 20:49:29

О-о-о! До дев'ятнадцятого розділу! Досить непогано, я вважаю!
Ех, треба було мені на дев'ятнадцятому й зупинитися, а я ще усякого там понапридумував! Зайвого.
Але є й такі, що тільки починають читати мій класний роман і одразу ж закінчують. Так що не вгадаєш.
Ну, вік живи - вік учися.
Жартую.
І це нормально - вчасно зупинитися, якщо книга не твоя, я й сам так роблю.
А взагалі, дякую вам, Ігорю. Особливо за те, що з прізвищами, а не ухильно. Так і треба. А ще за те, що висловлюєте власну думку й не зважаєте на те, що хтось думає інакше. Ціную.
Так що, Ігорю, жгі! Бо тут, ну, таке у мене враження поки що склалося, - суцільна благодать, не допросишся, щоб хтось тебе чи когось сильно критикнув. Правда, я ще не вник повністю

Показати 10 відповідей
avatar
13.10.2020, 22:59:28

Вячеслав Третяк, Чудово)

avatar
Йєн Северін
13.10.2020, 22:20:32

До когось біда приходить опівночі. А від когось, я дивлюся, зовсім не йде...

Показати 4 відповіді
Zinkevych Ihor
13.10.2020, 22:46:23

Йєн Северін, У вас є якісь думки про допис, чи ви тільки зі Стругацькими спілкуєтеся? Можете написати мені прямо, що думаєте. Стругацькі ж не писали про тих від кого біда не йде. Ви мали на увазі мене?

avatar
Ліна Алекс
13.10.2020, 20:09:45

Я теперішнього "Імпотента" читала ще тоді, коли він писався (чи викладався, не знаю) за часів зародження Букнету. Не знаю, яка зараз редакція, але мене в ньому підкупила саме приземленість разом з зображенням неможливих почуттів у простих людей, здатності прощати, що у звичайному житті зустрічається дуже рідко. Еротика? Описи відрази не викликали, хоча інколи хотілося не такої деталізації. Знаєте, дивуюся вам, почитуючи ваші опуси зі сторони. Ви ратуєте за грамотність, самі ж викладаєте блог з жахливими одруківками і уривками думок, що розбігаються, мов таргани. Вибачте за порівняння, у мене дуже образне мислення)) Сподіваюся, не образилися))

Показати 15 відповідей
Інна Камікадз
13.10.2020, 22:27:38

Вячеслав Третяк, Краще пігулки, може хтось уколів боїться)))

avatar
Ярина Мартин
13.10.2020, 20:17:20

Отож бо ви про всіх проїхалися незлим тихим словом! Дуже сумніваюсь, що на порталі знайдеться автор, здатний повністю вгодити вашим смакам і отримати хвалебну оду. Відгуки ваші все-таки занадто суб'єктивні. Чи вам просто подобається привертати до себе увагу таким чином?

Показати 7 відповідей
Zinkevych Ihor
13.10.2020, 22:14:56

Ярина Мартин, Ні, не так. Взагалі.

avatar
Інна Камікадз
13.10.2020, 21:14:47

У вас дедалі сумбурніше виходить. Ніби ви писали і боялися щось пропустити, а тоді плюнули і пустили між люди те, що вийшло. Може, вам варто десь повчитися цій справі. Я не іронізую.

Показати 6 відповідей
Інна Камікадз
13.10.2020, 21:35:37

Zinkevych Ihor, Отож-бо)

avatar
Moonraise Darkness
13.10.2020, 20:23:03

Що ж так про всіх напряму, а про бізнесвумен з чудовими задатками критика так утаємничено? А так хотілося настрочити професійному критику з десяток повідомленнь в приват з рекламою свого опуса))) Щось не можу сприймати серйозно цю серію дописів)))
А "Останній нокаут" якраз планую прочитати, оскільки "Останній пацієнт Бетанії" Володимира Слободяна виявився вартим уваги і навіть (о, диво!) вдалося з легкістю дочитати до кінця)

Zinkevych Ihor
13.10.2020, 20:30:04

Moonraise Darkness, та я сам себе інколи важко розумію)))) але є вже як є. Якщо писати все аж так прямо, то можуть не витримати. Але тим я не пишу. Тільки тим, хто, мені б так здавалося, вміє слухати.
Бетанію не читав так як зараз банально не хватить часу а нокаут коротенький.

avatar
Ана-Марія Еріш
13.10.2020, 20:07:00

Аж цікаво до кого ви ще доберетеся?)
А я все в очікуванні другої частини)))

Показати 3 відповіді
Zinkevych Ihor
13.10.2020, 20:17:38

Ана-Марія Еріш, ну все... це вже як тролінг xD

Інші блоги
"Я - твоє прокляття" - знижка!
Шановні читачі! Сьогодні оголошена знижка на мою книгу "Я - твоє прокляття" - 20%. Усіх запрошую! АНОТАЦІЯ: Ніколи не варто ображати жінок! Навіть якщо ти король, а я дочка провінційного аристократа. Інакше доведеться
Візуалізація: Аджай, Торен, Тайгар, Лейф
Додаю візуалізацію нових героїв: Аджай амір Девдан – вісімнадцятий амір Деймосу, чоловік Керолайн Торен амір Рольф – тридцять другий амір Деймосу, чоловік Каміли Тайгар амір Арто – тридцять
Кохання українського Титана і східної жінки|візуал
Вітаю, мої вогняні! Вкотре впевнююсь, які ви в мене неймовірні. Коментарі просто палають вашими емоціями, відгук дуууже великий! Тут, в особистих повідомленнях несеться обговорення. Дякую за кожне ваше слово, за кожну
Чи є шанс на Букнет різноплановому автору?
Привіт, букнетівці, особливо бувалі, бо цікавить саме ваша думка )) Як гадаєте - чи є шанс вибитися в люди на платформі Букнет різноплановому автору? Себто, мені )) Маю в літературному арсеналі багато матеріалу психологічного
Візуалізація "Наречена мого брата"
Вітаю, мої любі! Передплата на "Наречену мого брата" плавно підбирається до свого завершення, тож у мене лишилось зовсім небагато часу, аби продемонструвати вам, як же виглядають наші персонажі. Тож я знов полізла по
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше