цінний коментар

Герої моїх творів запитують: “Чому ти не продаєш свої книги?”

І справді, чому?

Мої тексти вичитані і майже не містять помилок. Майже, бо війни з коректором не завжди закінчуються його перемогою…

Обидва твори в топі. Я розумію, що вічно вони там не перебуватимуть, але знаходячись на вершині, значно легше привернути увагу читача… і їх читають.

Я не складаю руки, правлю завершені книги, пишу нову. Я відкрита до конструктивної критики і зауважень. Намагаюся дослухатись і виправляти проблемні місця.

Сто підписників, котрі потрібні для функціонування комерційного кабінету у мене є дуже давно, але я ще не скористалася своїм правом продажу. Написання книги — процес тривалий і займає багато часу. Першими під удар дефіциту уваги потрапляють близькі люди. То чому я книги не продаю? 

 

Можливо, це прозвучить трохи пафосно, але це те, що я думаю і відчуваю…

Мені важко було відповісти на це питання самій собі, доки не отримала коментар, котрий прояснив ситуацію особисто для мене. Раніше були схожі, але цей ОСОБЛИВО цінний. Його залишила читачка під “Межами пристойності”.

Мої книги рекламуються на Літнеті (за що я вдячна адміністрації сайту).

E4xbBIksmgO82SGY22oBhLFFo4_VJnFRYdjbeGpWRcXgW14kN2RoFnNVdwzU4E2yzemmG4fHuNvUJ0J0MMhqjPWXJQn21q_TIPsaGztOoLR5bh2T_NpRFwynlWFEuFfahNOcfR9y

А тепер — сам коментар читачки, що прийшла з Літнету.

9-wUNhq78mQbIjxJ7LQIdEv_soaVXqkiiQj2rPTggcrLWVQ7WmVpJtPQotUuRAa87ePQNf4Pwc140z9ReErLKQVPl9y0af7c6nWLE4SYcGH_H4F06xDAqjOf0lWLi7n_L8K1zyfD

Вперше…

В нашій країні триває війна. На передовій і у медіапросторі…

Мені моторошно чути, що слухає сучасна молодь, бо тексти Моргенштерна пробуджують блювотний рефлекс… А що читають і дивляться на youtube — намагаюсь не думати. Тому ці книги безкоштовні. Я хочу, щоб українською читали… Щоб читала якомога більша кількість людей. Це не вигадані фантазії, це — прожиті реальні життя. Людські долі, трансформовані в тексти, котрі примушують замислитись... 

Я вдячна адміністрації сайту, котра популяризує українські книги.

Мені кажуть, що у мене не все добре з головою — втрачаю вигоду. Можливо. Але я роблю те, що можу… і я дуже вдячна читачам, котрі мене підтримують своїми пожертвами через нагороди. Дякую, що ви зі мною.

Приємного всім читання.

@LanaVernikWriter

 

 

 

24 коментаря

Щоб залишити коментар, увійдіть в обліковий запис

Увійти
avatar
Вікторія Дін
31.01.2021, 08:56:19

Це чудово, що нарешті є сайт, де можна писати своєю рідною, мелодійною та неймовірно красивою мовою, а ще приємніше, що популярність на українські твори зростає. А Ваша книга заслуговує найвищої нагороди.) Ви неймовірна молодчинка.

Лана Вернік
31.01.2021, 16:32:27

Вікторія Дін, Дякую)))
Популярність зростає, але читачів все одно мало... не всі вірять, що українською мовою можна писати цікаво і створювати якісні конкурентні тексти...(((

avatar
Іван Дурський
30.01.2021, 16:24:27

Жанри в нас з вами різні, але громадянська позиція збігається. В нас повинен бути свій медіакультурний простір без тих мордорських собак в трендах.

Показати 3 відповіді
Лана Вернік
30.01.2021, 20:40:37

Іван Дурський, поки що вагаюся між містикою і науковою фантастикою, бо є матеріал для обох книг. Вирішальним буде хто з головних героїв буде вільним... Відійду трохи від звичного мені реалу, але не дуже)))

avatar
Холод Влада
30.01.2021, 16:37:55

Це дійсно круто!) завдяки цій книзі ми маємо приток нових читачів, які раніше навіть не читали українською) по суті це дійсно популяризація україномовного контенту Букнетом на літнеті і я вважаю, що вони обрали дійсно гідну книгу. Ти молодець, Лано. Натхнення тобі на нові розділи нових книг)

Показати 2 відповіді
Холод Влада
30.01.2021, 17:22:11

Лана Вернік, ::)))

avatar
Надія Кліщ
10.10.2020, 13:32:16

Доброго дня! Хочу подякувати вам за творчість. Покищо прочитала лише одну вашу книгу, ще досі під приємними враженнями. Дуже круто, що ваші книги безкоштовні! Адже всі старші люди хочуть, щоб молодь розвивалась ,читала, а не сиділа постійно в гаджетах. Проте зараз справді гідні сучасні книги здебільшого платні, а що робити тим у кого не має лишніх грошей на їх покупку, тим хто думає за що прожити цей день. Можливо , це звучить як перебільшення, але насправді кожен думає лише про себе і не помічає проблеми інших. І банальна можливість прочитати справді цікаву книгу для когось на вагу золота! Тому я хочу подякувати ще раз за можливість читати ваші книги безкоштовно!))))))

Показати 5 відповідей
Лана Вернік
30.01.2021, 12:25:01

Елена Нечипорук, так))) планую зробити завтра покроковий і викласти у групі)) якщо не трапиться якийсь форс мажор, то завтра під вечір буде там)))

avatar
Міка Стів
30.10.2020, 19:00:37

«Не все добре з голово» - обширна думка, але думаю що меншості!
Багато хто(із авторів) говорять та пишуть про підтримку українського писемництва, але далеко не всі роблять це!!! Таляпати і я можу, що навчилась літати!!! Та знову ж таки, це безглузда таляпанка)))
Ти молодець!!!
Уявляю - еее ні(!) НЕ уявляю(!) - це ж капєц як важко, збирати усю потрібну інформацію до книги!!!
В тебе така активність під книгами і ти б могла нічогенько заробляти, але ти вибрала інший шлях... ❤️❤️❤️

Лана Вернік
30.10.2020, 19:21:14

Міка Стів, Дякую, Міко))
Робота з людьми - це важко, але у мене досвід і "роки тренувань")) та й воно того варте, бо розмотуючи клубок спогадів вивертаєш цікаві подробиці і саме оті "дрібнички" спонукають читачів писати свої спогади і враження, виникає живий діалог))
Дві завершені книги від самого початку не мали йти на продаж. Я хочу, щоб їх прочитало якомога більше людей. Стосовно третьої - ще думаю. Там зовсім інша історія... і інша мета)))
❤Дякую❤

avatar
Анна Пахомова
10.10.2020, 19:19:38

Поважаю вашу позицію.
Від себе, як людини що дрібку тямить в маркетингу додам - будуть платні книги і вас читатимуть більше. Бо в головах людей стереотип - якщо за гроші значить ще крутіше ніж безкоштовно.

Лана Вернік
10.10.2020, 19:36:45

Анна Пахомова, Так, є такий стереотип)) Дякую Вам за нагадування))
Я думаю над цим питанням...))

avatar
Spinogryz
05.10.2020, 20:59:46

Хочу подякувати Вам за вашу творчість та можливість насолоджуватися нею безкоштовно. Нажаль, як в літературі так і в медіапросторі, зараз дуже мало якісного українського контенту, тому дуже приємно бачити таких талановитих людей як Ви, котрі головною метою своєю діяльності вважають не власне збагачення чи фінансовий достаток, а розвиток та популяризацію української літератури, мови та культури в цілому.
Прочитав обидві ваші книжки. Напевне і слів не зможу підібрати щоб описати яку феєрію почуттів та вражень вони в мене викликали. З нетерпінням чекаю на третю.

Лана Вернік
05.10.2020, 22:05:17

Spinogryz, Дякую)) Третя готується))

avatar
Luba Sapiha
05.10.2020, 20:56:04

Дуже цікава історія,читається легко.Більше таких цікавих розповідей.Приємно,що на українській мові.Спасибі вам,до нових зустрічей.

Лана Вернік
05.10.2020, 20:59:41

Luba Sapiha, Дякую)) Рада, що Вам сподобалось)))

Я виросла в сім'ї філологів, які постійно щось читають! При всьому, досконало знають українську мову та історію. Патріотизм мені ще з дитинства прищепили. Я теж виросла з шаленою любов'ю до книги. В букнеті не все чтиво хороше та якісне, але ваші книги не залишили мене байдужою! Я в шаленому захваті!!! Уже порекомендувала обидві своїм сестрам. Те, що вони безкоштовні- то для мене великий плюс, не такі достатки, щоб їх купувати... якщо вже й купувати, люблю в папері... дякую за вашу роботу, написано просто вражаюче!!! Без помилок, що теж важливо ( якщо текст з помилками, то, яким би не був цікавим сюжет- я повністю втрачаю до нього інтерес). Плюс до всього- українською мовою!Будь ласка, пишіть ще, у вас талант!!!

Показати 2 відповіді

Лана Вернік, Чекаю з нетерпінням))) Успіху!)

avatar
Ярина Король
05.10.2020, 11:31:53

Неймовірно читати такі дописи! І коментарі під книгами такі - це як дорогоцінний дарунок)
Набагато цінніший, ніж декілька гривень, бо в них не просто захват від сюжету, у них - гордість за українське!!! І я теж відчуваю гордість!!! Хоч і особисто не знайома з автором та й книги не мої))), але аж розпирає від захвату, що ці крутезні книги УКРАЇНСЬКІ починаючи від автора, мови до місцин у сюжеті!!!! Тому позиція Ваша зрозуміла цілком. Хоч я, особисто, зовсім не проти, якщо Ваші твори будуть платними. Мені подобається і я читаю))))

Лана Вернік
05.10.2020, 11:40:39

Ярина Король, Дякую, Ярино))

avatar
Лана Іссан
05.10.2020, 09:39:27

Вітаю вас з такими неймовірними досягненнями. Не знаю, чи ще якась книга в українській версії має стільки бібліотек. Дуже похвально, що стараєтеся популяризувати українську літературу, навіть не отримуючи за це плати. Велика саможертовність. Приєднуючись до нижче висловлених роздумів про те, що наші люди часто не готові платити за електронні книги, скажу, що це дуже прикро. Мабуть, варто більше пояснювати народу в чому справа. Більше розказувати скільки часу і зусиль вимагає написання хоч більш - менш якісного твору. І книга - це не просто папір і фарба, які можна поставити на полицю, купивши, а перш за все, це інформація, яка впливає на мислення, дарує певні знання, або емоції. Книга - це можливість пережити ті відчуття, яких бракує в реальності, відволіктися від одноманітних буднів, чогось навчитися. Список можна продовжувати. І в цьому електронна версія нічим не поступається друкованій. По - моєму, дає все те ж. І зусиль вимагає від автора не менше. А, якщо пишеш в процесі, то ще й більше, бо обмеження в часі. І технічних навичок у самвидаві треба більше, ніж, коли просто віддати текст видавцю. Бажаю вам мати гідну винагороду за зусилля. Успіхів і натхнення.

Лана Вернік
05.10.2020, 11:30:49

Лана Іссан, Дякую Вам за те, що залишили коментар, що написали свою думку.
Дякую за побажання)) Навзаєм!)

avatar
КТГорошко
05.10.2020, 09:54:23

++

Лана Вернік
05.10.2020, 11:26:21

КТГорошко, Дякую))

avatar
Наталя Табака
04.10.2020, 13:19:11

О ,так якісна,щей українською мовою ...
Бо перші спроби почитати щось українською онлайн,на цьому ресурсі були повнісіньким розчаруванням...
Складалося враження,що текст пропускали через перекладач ..і навіть ненамагалися поправити помилки.
Я теж,як пишу роблю купу помилок,то кому не туди то ще щось .Особливо коли емоції і спішу.(зараз мене заклюють,що це має значення,...)так коми,крапки правильно розставлені важливі.
Але ,в очі кидалися слова ... неправильні ,непритаманні українській мові..
Ваша була першою,..потім ще 3х авторів ,де я насолоджувалася читанням..Отримувала кайф від кожного слова.
Дякую .

Показати 3 відповіді
Лана Вернік
05.10.2020, 09:11:19

Наталя Табака, Діалекти мають свій особливий шарм) У мене чоловік з бойків)))

avatar
Джейн Лоурен
04.10.2020, 23:07:57

Як представниця сучасної молоді скажу, що українська - це круто й «модно»!) А читати та писати рідною мовою ще крутіше) Головне, щоб якісно.
А те, що Ви робите гідне похвали. Дякую!

Лана Вернік
04.10.2020, 23:25:24

Джейн Лоурен, І Вам дякую за добрі слова))

avatar
Олена Коркушко
04.10.2020, 21:59:30

Супер книги, супер історії, супер автор, а те що українською це просто чудово. Тепер буду чекати наступну книгу. Ох, як ці неймовірні історії запали в душу.

Лана Вернік
04.10.2020, 23:19:12

Олена Коркушко, Дякую. Працюю над наступною книгою і цього місяця вона почне з'являтися на сайті, от тільки ще не впевнена у точній даті. Вичитка.

avatar
Інна Камікадз
04.10.2020, 13:36:12

Одна моя читачка написала, що вперше прочитала книгу без долугого російського калькування, і мені було приємно це знати, а ще приємніше, що це моя книга. Ви молодець, а ваша позиція заслуговує поваги. Всіх грошей не заробиш, проте я завжди повторюю, що будь-яка праця повинна бути винагороджена.

Показати 11 відповідей
Інна Камікадз
04.10.2020, 16:33:50

Vasyl Havryliak, зовсім не схвалює! Тоді мені по голові настукають:)))

avatar
Тетяна Власюк
04.10.2020, 14:04:40

Ви молодець!!!!А книги ваші це шедеври!!!!!!Книга "Межі пристойності" залишила в моєму серці і підсвідомості значний слід!!!А те,що вони безкоштовні .....це ваше право ,але також впевнена ,що і платні вони лишилися на вершині топів ! Натхнення Вам для нових книг!!!!

Лана Вернік
04.10.2020, 15:29:00

Тетяна Власюк, Дякую) Але ці дві не планую продавати))

Вже схожий коментар залишала раніше, але повторюсь іще раз. Це найкращі дві книги, які є на сайті. Написані про звичайних людей ( ну, не зовсім звичайних?) та ще й українською мовою. Перечитала кожну вже по два рази і знову хочеться. І, якби книги були б у платному варіанті, то купила б не задумуючись. Дякую автору

Лана Вернік
04.10.2020, 15:26:32

Олена-Володимир Ковлєви, і Вам дякую!))

Ви молодець і маєте рацію. Українську літературу треба популяризувати. Але тільки якісну.

Лана Вернік
04.10.2020, 15:26:20

Хелен Соул, Так, Ви праві. Контент має бути якісним.

avatar
Олена Когут
04.10.2020, 13:37:22

Ви супер!! Таких людей мало дуже!

Лана Вернік
04.10.2020, 15:25:52

Олена Когут, Дякую!)))

avatar
Міла Федорук
04.10.2020, 13:10:33

Я пишаюсь! Я незнаю вас особисто, але пишаюсь вами безмежно❤❤❤ Ще більше читачів, ще вищих рейтингів, ще мільйон разів напишу: натхнення невгамовного!!!

Лана Вернік
04.10.2020, 15:24:46

Міла Федорук, ♥ Дякую!♥

avatar
Ліна Алекс
04.10.2020, 13:05:18

Така позиція варта поваги. Я згодна з вами щодо причин, які змушують у наш час залишати українські книги безкоштовними. Хоча зусилля мають бути нагороджені.

Показати 2 відповіді
Лана Вернік
04.10.2020, 15:24:24

Коментар видалено

avatar
Інка Вікторова
04.10.2020, 14:47:44

Коли мені подруги кажуть, що тупо лежать і гортають інстаграм серед ночі, бо не можуть заснути, мене теж це дивує. Я пропоную щось почитати (просто зайти на Букнет і щось для себе знайти), але їм просто ліньки. І я нікого не засуджую. Сім'я, клопоти, втома... Сама така. Та все ж.
Тому зовсім не дивуюсь, що є люди, котрі вперше щось читають а бо читають взагалі) Сумно, але факт)
А Ви молодчина! Успіху та натхнення!))

Лана Вернік
04.10.2020, 15:18:57

Інка Вікторова, Ви не зрозуміли. Це коментар, що лишила активна читачка російськомовного контенту. Людина почала читати, її зацікавило і вона продовжила читання.

avatar
Олена Когут
04.10.2020, 13:37:23

Ви супер!! Таких людей мало дуже!

Інші блоги
Події стримко розгортаються!
Запрошую усіх бажаючих пройтися разом з героїнею по цікавим, небезпечним спокусливим потойбічним світам. Дівчині потрібно опанувати свою силу, знайти чарівний камінь і повернутися назад, щоб стати коханою і щасливою.
Поетоманія. Марафон віршів
Запрошую авторів долучитися до марафону віршів! Пропонуйте свої збірки віршів (можна декілька збірок) до 20-го червня, а з 21-го почнемо марафон. За умовами марафону треба буде ознайомитися із поетичними збірками
Доброго дня!
Давно сюди нічого не писала... Хочу попередити всіх тих хто й досі чекає на продовження книги "Принцеса ночі", що його поки не буде. У зв'язку з втратою всіх файлів, мені доведеться переписувати книгу по памяті. Тому
Чи дозволить вона собі розчинитись у коханні?
Вітаю, мої любі Натхненники! Запрошую до спекотної Книга “Шалена ніч у Нью-Йорку” Це мало бути лише розвагую у Вегасі, але 3 дні у його руках, змусили бажати його не лише тілом, але і серцем. Вона не дозволяє
Знижка 15% на цикл "Я, мої чоловіки та їхні..."
Дорогі читачі! Сьогодні (16.06.2024) діє знижка15% на дві мої книги: "Я, мої чоловіки та їхні коханки" Анотація: Коли я дізналася, що мені залишилося жити лише тридцять днів, єдине чого я хотіла – це насолодитися
Використання файлів Cookie
З метою забезпечення кращого досвіду користувача, ми збираємо та використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати наш сайт, ви погоджуєтеся на збір і використання файлів cookie.
Детальніше